MAN Bestelwagen voor al iedere ondernemer

Kiezen voor een bestelwagen van MAN is kiezen voor maximale prestaties met een uitstraling die erbij past. Den Engelsen Bedrijfswagens biedt een uitgebreid assortiment aan van de MAN TGE, de bestelwagen die bij iedere vorm van bedrijfsvoering past. Ontdek hoe de robuuste techniek en de nieuwste veiligheidstechnologie van de MAN TGE zo’n betrouwbare en veilige bestelwagen maken.

MAN TGE 1280 X 720

Verrassend ruim met een persoonlijke tint

De veelzijdigheid, veiligheid en betrouwbaarheid van de MAN TGE maken hem tot de ultieme bedrijfswagen. Ontdek de vele, op uw branche afgestemde op- en ombouwmogelijkheden en een groot servicenetwerk waar u altijd op terug kunt vallen. De MAN TGE wordt gebouwd wordt naar dezelfde maatstaven en met dezelfde mentaliteit als een MAN-vrachtwagen. Ook aan het interieur ziet u al meteen dat u niet in een gewone bestelwagen zit. De MAN TGE is namelijk standaard uitgevoerd met cruisecontrol, airco en een luxe bestuurdersstoel met AGR-certificering voor de beste ergonomie. Welke keuze u ook maakt - bij Den Engelsen Bedrijfswagens kunt u Altijd Vooruit.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Bekijk hieronder alle MAN Bestelwagens

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

Voor specifieke doeleinden helpt Den Engelsen Bedrijfswagens u graag met de op- en ombouw van uw MAN TGE. De bestelwagen van MAN beschikt over veel aansturings- en aandrijvingsmogelijkheden waardoor de mogelijkheden uitgebreid zijn. Het chassis is flexibel op te bouwen en er zijn diverse chassis-varianten beschikbaar. Alle Euro 6 AR motoren in de MAN TGE zijn geschikt voor HVO brandstof, ofwel biodiesel. Met HVO-brandstof kunt u CO2-reductie van maar liefst 90% bereiken en heeft u een veel lagere uitstoot van schadelijke emissies zoals fijnstof, NOx, roet en zwavel.

Plan een adviesgesprek in
MAN TGE 1 1280 X 720

MAN voor compleet transport

MAN levert al oplossingen van 3,5 ton met de MAN TGE Bestelwagen. In het vrachtwagen segment kunt u de keuze maken uit de TGL, TGM, TGS en TGX. Hieronder meer informatie over onze MAN TGE Bestelwagen.

MAN TGE 2 1280 X 720

MAN TGE

De MAN TGE is compleet uitgerust met tal van innovatieve veiligheidssystemen die u ondersteunen in het verkeer. En tegelijkertijd helpen deze systemen schade aan het voertuig én dus kosten te voorkomen.

Standaard is de MAN TGE o.a. voorzien van:

  • Noodremassistent EBA (Emergency Brake Assist)
  • Zijwindassistent
  • Wegrijhulp
  • ABS & ESP (elektronische stabiliteitscontrole)
  • Optimaal zichtveld door middel van de slanke A-stijlen
Meer over de TGE
MAN TGE 3 1280 X 720

Een hoogwaardig en bruikbaar interieur

Dankzij de lage tildrempel, de wijd openslaande deuren en de extra brede schuifdeur van de MAN TGE krijgt u eenvoudig toegang tot de laadruimte. Zo kunt u met minimale inspanning elke lading kwijt - groot, lang of asymmetrisch. Eenmaal achter het stuur vindt u een cabine met een hoogwaardige afwerking, een ergonomische stoel en handig geplaatste bedienings- en opbergmogelijkheden. Onder de opklapbare zitbank is bovendien nog extra ruimte te vinden. De MAN TGE biedt plek voor al uw spullen, van werkhandschoen tot duimstok. 

Ontdek uw mogelijkheden
Blijf op de hoogte...

Wij helpen u verder!

Offerte aanvragen

Gaat uw hart sneller kloppen van de MAN TGE? Dan kunt u hier direct een offerte aanvragen.

Vraag hier uw offerte aan!
Adviesgesprek inplannen

We bieden graag gratis en vrijblijvend advies aan, zodat we u een gerichte mobiliteitsoplossing kunnen aanbieden!

Plan een adviesgesprek in

Ik wil


Contact gegevens