MAN TGE 1920 X 1080
De truck onder de bestelwagens

MAN TGE

Winnaar German Design Award 2021

Ervaar de kracht van MAN TGE, de grote bestelwagen die opnieuw definieert wat het betekent om een onverslaanbare kracht in zijn segment te zijn. Het biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en branche specifieke conversie-opties, zodat u het kunt gebruiken voor elk doel dat u nodig heeft.

MAN TGE 1 1280 X 720

De bestelwagen met truck-DNA

De veelzijdigheid, veiligheid en betrouwbaarheid van de MAN TGE maken hem tot de ultieme bedrijfswagen. Ontdek de vele, op uw branche afgestemde op- en ombouwmogelijkheden en een groot servicenetwerk waar u altijd op terug kunt vallen. De MAN TGE wordt gebouwd wordt naar dezelfde maatstaven en met dezelfde mentaliteit als een MAN-vrachtwagen. 

Vraag een offerte aan!

Standaard innovatieve systemen van de TGE

Iedere MAN TGE is standaard uitgevoerd met cruisecontrol, airco en een luxe bestuurdersstoel met AGR-certificering voor de beste ergonomie. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen - Standaard, Comfort en Comfort Plus - waarbij de meest luxe zelfs beschikt over een stoel met massagefunctie. Of kies er één met een praktische draaistoel

Standaard is de MAN TGE voorzien van:

 • Noodremassistent EBA (Emergency Brake Assist)
 • Zijwindassistent
 • Wegrijhulp
 • ABS & ESP (elektronische stabiliteitscontrole)
 • Optimaal zichtveld door middel van de slanke A-stijlen
MAN TGE 2 1280 X 720
MAN TGE Hotspot
 • Maximale functionaliteit

  De MAN TGE bezit over indrukwekkende mogelijkheden en eigenschappen. Het eersteklas comfort en het uitgekiend opberg-concept zijn baanbrekend in de klasse van grote bestelwagens.

 • Standaard rijk uitgevoerd

  Iedere MAN TGE is uitgevoerd met cruisecontrol, airco en een luxe ‘ErgoComfort’ bestuurdersstoel met AGR-kwaliteitszegel.

Specificaties van uw nieuwe TGE

Samen op zoek naar uw TGE, voor iedere klus een gepersonaliseerde auto.


Laadruimtevolume Tot 18,4 m³
Eenvoudige ladingborging Door sjorrails en sjorogen
Lage tildrempel Voor gemakkelijk laden en lossen
Uitvoeringen Veel mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw MAN TGE?

MAN-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de MAN TGE úw MAN TGE te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

MAN TGE Kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een bestelwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De MAN TGE is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe bestelwagen aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de MAN TGE de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte MAN TGE

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de MAN TGE

Ik wil


Contact gegevens