Caddy
De vertrouwde bestelwagen inclusief succesfactor

Volkswagen Caddy Cargo

Een innovatie met succes

De Volkswagen Caddy Cargo is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakvrouwen en -mannen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden Volkswagen Bedrijfswagens een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder heeft Volkswagen Bedrijfswagens zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit.

Styling Pakket Caddy

Volkswagen Caddy Cargo - Compact en zuinig

De Volkswagen Caddy Cargo is de perfecte oplossing voor kleinschalig transport of voor de zelfstandige die op locatie werkt. Het is een betrouwbare, comfortabele bestelwagen met veel opbergmogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de neerklapbare passagiersstoel met extra opbergvak, voor als de laadruimte al vol zit. De Caddy Cargo maakt van vervoer of klus-op-locatie een aangename ervaring die geen concessies doet aan kwaliteit of betrouwbaarheid. Bij Den Engelsen Bedrijfswagens beschikken we over alle informatie die u nodig heeft om zich te laten overtuigen van de verdere kwaliteiten. 

Vraag een offerte aan!

Standaard innovatieve systemen van de Caddy Cargo

De Volkswagen Caddy Cargo is standaard voorzien van innovatieve veiligheidssystemen om chauffeurs en andere medeweggebruikers te beschermen. De adaptive cruise control zorgt voor comfort op langere ritten. Het interieur van de vijfde generatie Volkswagen Caddy maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte tot twee Europallets bij de lange versie - de Caddy Cargo Maxi - die geleverd wordt met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Daarnaast is de Caddy Cargo een zuinige en toch krachtig gemotoriseerde compacte bestelwagen.

Standaard is de Volkswagen Caddy Cargo voorzien van:

 • Travel Assist
 • Emergency Assist
 • Adaptive Cruise Control
 • Lane Assist
 • Optimaal zichtveld door middel van de slanke A-stijlen
Volkswagen Caddy Cargo 2 1280 X 720
Caddy Cargo Hotspot
 • Digitale cockpit én App-Connect

  Het innovatieve Keyless Entry & Go zorgt voor een toegang zonder de sleutel uit uw zak te halen. Eenmaal achter het stuur verrast de Caddy Cargo met de optionele Innovision Cockpit. Deze combineert een navigatiesysteem en een digitale cockpit om een overzichtelijk infotainmentlandschap te bieden.

 • Aandrijving uitgebreid, grip op elke klus

  Ook is de Caddy Cargo is leverbaar met de iconische 4MOTION-vierwielaandrijving van Volkswagen. Met een automatische verdeling van de aandrijfkracht over de vóór- en achteras biedt de Caddy Cargo ook onder moeilijke omstandigheden optimale grip en stabiliteit. Bovendien zorgt de geavanceerde vierwielaandrijving voor nog meer rijdynamiek - ideaal in meer bebouwde omgevingen.

Specificaties van uw nieuwe Caddy Cargo

Motoren vernieuwd. Economisch en comfortabel!

Laadvolume Tot 3,1 m³
Laadvermogen Tot 752 kg
Laadlengte Tot 1787 mm
Garantie Altijd 4 jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Volkswagen Caddy Cargo?

Volkswagen-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de Caddy Cargo úw Caddy Cargo te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

Volkswagen Caddy Cargo Kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een bestelwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De Volkswagen Caddy Cargo is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe bestelwagen aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de Volkswagen Caddy Cargo de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte Volkswagen Caddy Cargo

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de Volkswagen Caddy Cargo

Ik wil


Contact gegevens