Volkswagen e Crafter 1920 X 1080
Ontikkeld door en voor duurzame vakmannen

Volkswagen e-Crafter

Maak zwaar werk licht met de Volkswagen E-Crafter

Hoe bouw u een bedrijfswagen waarmee u écht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan échte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen maakten we de nieuwe E-Crafter. Een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt.

Volkswagen e Crafter 1 1280 x 720

Duurzaamheid met de e-Crafter

Natuurlijk bestaat er ook een elektrische variant van Volkswagens grootste bedrijfswagen. De Volkswagen e-Crafter doet alles wat de Crafter doet, maar dan geheel elektrisch en met een actieradius van 173 kilometer (WLTP). De e-Crafter is speciaal ontwikkeld voor voor koeriers-, expres- en pakketdiensten en biedt een laadvermogen tot 959 kilo. Vraag Den Engelsen Bedrijfswagens gerust naar de mogelijkheden om een e-Crafter in te zetten voor uw bedrijf.

Vraag een offerte aan!

Standaard innovatieve systemen van de e-Crafter

De Volkswagen e-Crafter biedt tal van innovatieve veiligheidssystemen om chauffeurs en hun voertuigen veilig te houden. Deze systemen zijn ontworpen om bestuurders te helpen beschermen tegen mogelijke gevaren in het verkeer en ervoor te zorgen dat hun voertuigen in de best mogelijke staat blijven. De Volkswagen e-Crafter beschikt niet alleen over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, maar deze voorzieningen helpen ook de kosten te verlagen die gepaard gaan met vermijdbare schade aan het voertuig.

Standaard is de Volkswagen e-Crafter voorzien van:

 • Zijflankbescherming
 • Aanhangwagen-assistent
 • Adaptive Cruise Control
 • Park assist
 • Lane assist
Volkswagen e Crafter 2 1280 X 720
E Crafter 3 1280 x 720
Crafter Hotspot
 • Maximale actieradius met de Volkswagen e-Crafter

  De e-Crafter heeft een actieradius van 173 kilometer. Dit blijkt voor de meest bedrijven in de praktijk voldoende voor een drukke werkdag zonder tussendoor opladen. Om u goed te leren omgaan met uw elektrische bedrijfswagen en u te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens in samenwerking met Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan.

 • Airconditioningsysteem Climatronic

  In de nieuwe e-Crafter voelt u zich net zo comfortabel op warme zomerdagen als op dagen met ijs en sneeuw. Want zijn volautomatische 3-zone Climatronic zorgt desgewenst al voor een aangenaam klimaat nog voor u begint te rijden.

Specificaties van uw nieuwe e-Crafter

Samen op zoek naar uw e-Crafter, voor iedere klus een gepersonaliseerde auto.

Uitvoeringen Meerdere opties beschikbaar
Laadvolume Tot 10,7 m³
Laadvermogen Tot 970 kg
Garantie Altijd 4 jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Volkswagen e-Crafter?

Bent u benieuwd welke mogelijkheden de Volkswagen e-Crafter uw wagenpark te bieden heeft? Zoek niet verder! We zijn verheugd om u te helpen ontdekken welke opties het beste bij uw uitdagingen passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, wij zullen met u samenwerken om de perfecte oplossing te vinden. Met een indrukwekkend portfolio van producten en diensten die zijn ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken, kunt u erop vertrouwen dat we een oplossing hebben die past bij uw specifieke behoeften.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

Wij helpen u verder!

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een bestelwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De Volkswagen e-Crafter is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe bestelwagen aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de Volkswagen e-Crafter de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte Volkswagen e-Crafter

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de Volkswagen e-Crafter

Ik wil


Contact gegevens