Een MAN vrachtwagen kopen

Voor alle transportbehoeften, van bouw- tot langeafstandsverkeer, zijn MAN-vrachtwagens de ideale oplossing. Onze selectie van betrouwbare voertuigen van hoge kwaliteit biedt onverslaanbare prestaties en comfort voor chauffeurs. Met onze toegewijde service en ons 24/7 ondersteuningsteam kunt u er zeker van zijn dat uw truck soepel blijft werken, hoe zwaar de klus ook is.

MAN overzicht 1 1280 x 720

Altijd innovatieve trucks

Een MAN-vrachtwagen heeft op elke vraag een passend antwoord. Bij Den Engelsen Bedrijfswagens vindt u de nieuwste modellen van MAN, geschikt voor langeafstands- en distributieverkeer en bouw- en tractieverkeer. De vrachtwagens van MAN bieden onverslaanbare kwaliteit en staan als sinds 2012 op de eerste plek in de betrouwbaarheidstests van de Duitse TÜV. Daarnaast bieden de bedrijfsvoertuigen van MAN Truck en Bus altijd eersteklas comfort en de nieuwste technologie, om van elke rit een bijzondere ervaring te maken. Ontdek de hele collectie van MAN Truck en Bus bij Den Engelsen Bedrijfswagens en laat u verrassen door ons team van toegewijde adviseurs en technici. Uw kennismaking met MAN begint hier.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Bekijk hieronder alle MAN Trucks

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

Neem gerust contact op met één van onze adviseurs om een proefrit of vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Of om een andere vraag te stellen.

Plan een adviesgesprek in
MAN overzicht 2 1280 x 720

MAN Truckmodellen

U kunt al vanaf 3,5 ton terecht bij MAN met de TGE Bestelwagen. In het gamma van MAN Truck kiest u uit de TGL, TGM, TGS en TGX de vrachtwagen die het beste bij uw bedrijfsvoering past. Ontdek alle vrachtwagenmodellen hieronder.

MAN TGL 1280 X 720

MAN TGL

De MAN TGL is een multi-inzetbaar talent. De korte wielbasis zorgt voor enorme wendbaarheid, een eigenschap die zich keer op keer bewijst bij gebruik op bouwterreinen of in het drukke stadsverkeer. En met de extra zuinige D08-motorenreeks bespaart u bovendien een forse hoeveelheid brandstof. Het lage gewicht en geringe aantal onderdelen maken de MAN TGL tot één van de meest onderhoudsvriendelijke vrachtwagens. Geniet van optimale wendbaarheid en rijdynamiek - ontdek de MAN TGL.

Meer over de TGL
MAN TGM 1280 X 720

MAN TGM

De MAN TGM is voor iedereen die op zoek is naar een beetje meer. Meer comfort, meer toepassingen maar wel minder brandstofverbruik dan de gemiddelde vrachtwagen in deze klassen. De MAN TGM is ideaal voor het middelzware tractie- en distributieverkeer. Daarnaast is er veel keuze in motoren, uitrusting en opbouwvarianten. De innovatieve assistentiesystemen en moderne bestuurderswerkplek zorgen dat u zich gauw thuis voelt achter het stuur. Of hij nu wordt ingezet voor distributieverkeer, gemeentelijke toepassingen of op het bouwterrein - de MAN TGM is net zo veelzijdig als uw dagelijkse uitdagingen.

Meer over de TGM
MAN TGS 1280 X 720

MAN TGS

Voor zwaarder werk is er de MAN TGS. Modderige bospaden en steile grindwegen vormen net zoals langdurige inzet op autosnelwegen geen enkel probleem voor de sterke alleskunner. Dankzij de gemakkelijke bediening hebt u alle belangrijke schakelaars en functies binnen handbereik. Na weer een succesvolle rit is er ruimte voor ontspanning in het comfortabele rust- en slaapgedeelte. De MAN TGS zet zich met dezelfde volle kracht in voor uw bedrijfssucces als uzelf.

Meer over de TGS
MAN TGX 1280 x 720

MAN TGX

Meer vermogen en meer efficiëntie. De MAN TGX bewijst dat laag verbruik en hoog krachtgebruik geen tegenstellingen hoeven te zijn. Of het nu op de autosnelweg of in een zware toepassing op het bouwterrein is. De MAN TGX is dankzij zijn verschillende uitrustings- en motoriseringsvarianten perfect geschikt voor alle vereisten van uw transportbedrijf. Kilometer na kilometer. Een tevreden trucker zorgt voor tevreden klanten. Daarom heeft de MAN TGX alles aan boord om uw chauffeurs bij hun werk te helpen: optimaal rij- en wooncomfort en gelijktijdig veel koppel bij een laag brandstofverbruik. Dankzij de efficiëntie- en assistentiesystemen is uw waardevolle lading nog economischer en veiliger onderweg. In een truck die zo onderscheidend is als uw bedrijf.

Meer over de TGX
Blijf op de hoogte...

Wij helpen u verder!

Offerte aanvragen

Gaat uw hart sneller kloppen van een MAN? Dan kunt u hier direct een offerte aanvragen.

Vraag hier uw offerte aan!
Adviesgesprek inplannen

We bieden graag gratis en vrijblijvend advies aan, zodat we u een gerichte mobiliteitsoplossing kunnen aanbieden!

Plan een adviesgesprek in

Ik wil


Contact gegevens