TGL Header
Sterk in distributie

MAN TGL

Winnaar German Design Award 2021

De MAN TGL is de perfecte truck voor wie efficiëntie en prestaties eist. Deze truck was ook de winnaar van German Design Award 2021, dus u weet dat het de real deal is.

MAN TGL 1 1280 X 720

De wendbare en zuinige MAN truck

De MAN TGL is een multi-inzetbaar talent. De korte wielbasis zorgt voor enorme wendbaarheid, een eigenschap die zich keer op keer bewijst bij gebruik op bouwterreinen of in het drukke stadsverkeer. En met de extra zuinige D08-motorenreeks bespaart u bovendien een forse hoeveelheid brandstof. Het lage gewicht en geringe aantal onderdelen maken de MAN TGL tot één van de meest onderhoudsvriendelijke vrachtwagens. De MAN TGL is enorm wendbaar en veelzijdig. De maximale nuttige last, de hoge laadcapaciteit en het lage brandstofverbruik maken de MAN TGL tot een echt multitalent. Daarnaast is de MAN TGL heel precies aan te passen aan uw specifieke wensen

Vraag een offerte aan!

Standaard innovatieve systemen van de TGL

De MAN TGL biedt tal van innovatieve veiligheidssystemen om chauffeurs en hun kostbare lading veilig te houden. De systemen zijn ontworpen om bestuurders te helpen beschermen tegen mogelijke gevaren in het verkeer en ervoor te zorgen dat hun ongelukken worden vermeden.

Standaard is de MAN TGL voorzien van:

 • Elektronisch stuursysteem
 • Digitaal spiegelvervangingssysteem
 • Achteruitrijcamera
 • Adaptive Cruise Control
 • MAN Emergency Brake Assist
 • Lane departure warning
MAN TGL 2 1280 X 720
MAN TGL Hotspot
 • Standaard een mediasysteem met beeldscherm

  Het besturen van een MAN TGL-vrachtwagen is een ervaring als geen ander. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit en de uitgebreide entertainmentfuncties blijven chauffeurs onderweg verbonden en vliegt de tijd zelfs op de langste rit zo voorbij.

 • Het EasyControl-systeem van de MAN TGL

  Het MAN EasyControl-systeem is speciaal ontwikkeld om u te helpen voorkomen dat u moet in- en uitstappen wanneer dat niet nodig is. In het bestuurdersportier bevinden zich vier 08-bedieningselementen die van buiten het voertuig gemakkelijk toegankelijk zijn. Afhankelijk van uw configuratie zijn ze voorgeprogrammeerd met de sleutelfuncties of kunnen ze naar eigen behoefte worden uitgevoerd.

Specificaties van uw nieuwe TGL

Niet alleen comfortabel, uw nieuwe TGL is ook een monster op de weg!

Altijd vooruit Non-stop inzetbaar
Optimale bediening Paneel voor opbouwfuncties
Cabine Overzichtelijke truck
Innovatief Met de nieuwste technologie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw TGL?

MAN-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de MAN TGL úw MAN TGL te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

MAN TGL Kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een langeafstandsvrachtwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De MAN TGL is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe truck aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de MAN TGL de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte MAN TGL

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de MAN TGL

Ik wil


Contact gegevens