MAN TGM 1920 X 1080
De comfortabele truck voor veel stops

MAN TGM

German Design Award 2021

De MAN TGM is de perfecte truck voor wanneer er veel op drukke plekken gestopt moet worden. Met een prijs in de German Design Award van 2021 was het dan ook geen verassing dat deze een gouden beloning verdiende.

MAN TGM 1 1280 X 720

De grootste compacte MAN truck

De MAN TGM is voor iedereen die op zoek is naar een beetje meer. Meer comfort, meer toepassingen maar wel minder brandstofverbruik dan de gemiddelde vrachtwagen in deze klassen. De MAN TGM is ideaal voor het middelzware tractie- en distributieverkeer. Daarnaast is er veel keuze in motoren, uitrusting en opbouwvarianten. De MAN TGM is een lichtgewicht met een optimaal vermogen. De nieuwe MAN D08-motor is lichter dan zijn voorganger, maar springt zuiniger om met brandstof in te leveren op prestaties.

Of maak gebruik van de vooruitstrevende performance van onze MAN eTrucks voor uw zakelijke succes: De eTGM rijdt emissievrij, fluisterstil en extreem betrouwbaar. U bezorgt klimaatneutraal en energie-efficiënt, bespaart op bedrijfs- en werkplaatskosten en kunt in de stad volledig gebruik maken van de voordelen van e-mobiliteit.

Vraag een offerte aan!

Standaard innovatieve systemen van de TGM

De MAN TGM biedt tal van innovatieve veiligheidssystemen om chauffeurs en hun kostbare lading veilig te houden. De systemen zijn ontworpen om bestuurders te helpen beschermen tegen mogelijke gevaren in het verkeer en ervoor te zorgen dat hun ongelukken worden vermeden.

Standaard is de MAN TGM voorzien van:

 • Geautomatiseerde versnellingsbak
 • Adaptive Cruise Control
 • MAN Lane change support
 • MAN Dodehoekhulp
 • Emergency Brake Assist
 • Digitaal spiegelvervangingssysteem
MAN TGM 2 1280 X 720
MAN TGL Hotspot
 • De slimme cabine van de MAN TGM

  De op- en uitstap van de MAN TGL is ontwikkeld met de werkprocessen en de bewegingen van de chauffeur in het achterhoofd. Vaak moet het snel gaan, onafhankelijk van het weer of moment van de dag. De anti-sliplaag op de treden maken snel en veilig in- en uitstappen mogelijk. De optimale verlichting van de cabine biedt de nodige veiligheid en oriëntatie tijdens het instappen.

 • Geoptimaliseerde cabine voor de stad

  Binnenin vindt u een cockpit die zo is vormgegeven u alles makkelijk bedient met minimale afleiding. Zo is de transmissiebediening op binnen handbereik geplaatst achter het stuur. De elektrische parkeerrem kan via een schakelaar naast het hoofddisplay worden bediend of schakelt automatisch in.

Specificaties van uw nieuwe TGM

Indrukwekkend, veilig en doordacht, dat is uw TGM!

Optimaal bediengemak Paneel voor opbouwfuncties
Laadvermogen Nu nog meer mogelijkheden
Ergonomische truck Eenvoudig instappen
Cabine Baanbrekend en innovatief

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw TGM?

MAN-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de MAN TGM úw MAN TGM te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

MAN TGM Kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een langeafstandsvrachtwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De MAN TGM is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe truck aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de MAN TGM de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte MAN TGM

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de MAN TGM

Ik wil


Contact gegevens