MAN TGX 1920 x 1080
Efficiëntie en prestatie in optima forma

MAN TGX

Winnaar international truck of the year 2021

De MAN TGX is de perfecte truck voor wie efficiëntie en prestaties eist. Deze truck was ook de winnaar van de internationale truck van het jaar-prijs 2021, dus u weet dat het de real deal is.

MAN TGX 1280 x 720

MAN TGX: De ultieme MAN truck

Meer vermogen en meer efficiëntie. De MAN TGX bewijst dat laag verbruik en hoog krachtgebruik geen tegenstellingen hoeven te zijn. Of het nu op de autosnelweg of in een zware toepassing op het bouwterrein is. De MAN TGX is dankzij zijn verschillende uitrustings- en motoriseringsvarianten perfect geschikt voor alle vereisten van uw transportbedrijf. De nieuwe MAN TGX is ontwikkeld om de bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. In de praktijk betekent dit een lager brandstofverbruik dan gemiddeld in zijn klasse, lagere reparatie- en onderhoudskosten en dus een hogere uptime. Dankzij de innovatieve, digitale services heeft u bovendien te allen tijde inzicht en grip op de transportkosten.

Vraag een offerte aan!

De rijke standaarduitrusting van de MAN TGX

De MAN TGX is een doorbraak op de markt voor zware vrachtwagens en biedt tal van innovatieve veiligheidssystemen om chauffeurs en hun voertuigen veilig te houden. Deze systemen zijn ontworpen om bestuurders te helpen beschermen tegen mogelijke gevaren in het verkeer en ervoor te zorgen dat hun voertuigen in de best mogelijke staat blijven. De MAN TGX beschikt over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die helpen om schade te beperken.

Standaard is de MAN TGX voorzien van:

 • Hydrostatische voorwielaandrijving
 • Geautomatiseerde versnellingsbak
 • GPS-Gestuurde Cruise control
 • Adaptive Cruise Control
 • MAN Filehulp
 • Lange-afstandverkeersassistent
MAN TGX 2 1280 X 720
MAN TGX Hotspot
 • Een standaard mediasysteem met beeldscherm

  De MAN TGX ook standaard uitgerust met een geavanceerd mediasysteem. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit en de uitgebreide entertainmentfuncties blijven chauffeurs onderweg verbonden en vliegt de tijd zelfs op de langste rit zo voorbij.

 • Controle binnen handbereik

  Alle knoppen bevinden zich nabij het stuur en zijn zo ontworpen dat uw handen aan het stuur kunnen blijven, maar toch alle systemen kunnen bedienen. Dankzij dit innovatieve ontwerp kunnen bestuurders gemakkelijk instellingen aanpassen en een veiligere rijervaring behouden.

Specificaties MAN TGX

Niet alleen comfortabel, jouw nieuwe TGX is ook een monster op de weg!

Brandstofbesparend 10% ten opzichte van zijn voorgangers
Geen spiegels Maar optimaal zicht via MAN OptiView
Ergonomische truck Eersteklas focus op de chauffeur
Altijd vooruit Maximale uptime

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw TGX?

MAN-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de MAN TGX úw MAN TGX te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

MAN TGX Kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een langeafstandsvrachtwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De MAN TGX is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe truck aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit adviesgesprek ontworpen om er zeker van te zijn dat de MAN TGX de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte MAN TGX

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de MAN TGX

Ik wil


Contact gegevens