Filteren
Filteren
Bespaar tijd: vraag advies!

Laat ons weten wat jij zoekt. Als wij het hebben, dan mailen wij jou. Voor alle merken.

Liever contact met onze specialist?

38 resultaten gevonden
Bespaar tijd: vraag advies!

Laat ons weten wat jij zoekt. Als wij het hebben, dan mailen wij jou. Voor alle merken.

Liever contact met onze specialist?

Nieuwe voorraad

Bij het runnen van een onderneming is het hebben van betrouwbare en efficiënte bedrijfsvoertuigen een must. Het aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen kan een hele investering zijn, maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen de kosten. Nieuwe bedrijfsvoertuigen bieden verbeterde veiligheidsvoorzieningen, een lager brandstofverbruik, grotere betrouwbaarheid, een moderne uitstraling en betere prestaties dan eerdere modellen. Het kopen van een nieuwe bedrijfswagen biedt ook gemoedsrust dat u niet de problemen van iemand anders erft, daarbij heeft u bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen ook altijd fabrieksgarantie. Bij Den Engelsen Bedrijfswagens bieden wij altijd een ruim assortiment aan nieuwe bestelwagens en vrachtwagens. Mochten wij uw gewenste uitvoering niet fysiek op voorraad hebben staan, dan hebben wij altijd voldoende voorraad-auto's in bestelling staan. Zo profiteert u toch van korte levertijden en in sommige gevallen kunnen wij zelfs nog enkele wijzigingen aanbrengen in de configuratie. Onze accountmanagers helpen u graag verder! 

MAN Trucks en bestelwagens

Als MAN Dealer bieden wij mobiliteitsoplossingen en uitstekende service. Voor elke vraag met betrekking tot (weg)vervoer hebben wij een passend antwoord. We leveren vrachtwagens voor langeafstands- en distributieverkeer en zijn marktleider in trucks voor bouw- en tractieverkeer. Met meer dan 100 jaar ervaring als truckmerk binnen het bedrijfswagensegment is MAN goed op de hoogte van de uitdagingen binnen de branche.

Daarnaast biedt MAN sinds enkele jaren ook lichte bedrijfswagens vanaf 3,5 ton, in de vorm van de MAN TGE: een grote bestelwagen die nieuwe maatstaven zet in zijn segment. De TGE is innovatief, veelzijdig en biedt branchegerichte om- en opbouwmogelijkheden. Bij MAN bent u aan het juiste adres voor al uw mobiliteitsbehoeften.

Volkswagen Bedrijfswagens 

Als het gaat om bedrijfswagens, dan bent u bij Volkswagen Bedrijfswagens aan het juiste adres. Van bestelwagens tot pick-ups en alles daartussenin, de Duitse autofabrikant heeft een reeks betrouwbare en duurzame voertuigen ontworpen voor elke klus. Met modellen als de Caddy, Transporter en Crafter biedt Volkswagen een sterke selectie van commerciële voertuigen die perfect zijn voor bedrijven van elke omvang. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en veiligheid zorgt ervoor dat onze klanten een voertuig krijgen dat zelfs de zwaarste klussen met gemak aankan.