Verzekeren 1920 x 1080

Verzekering Bedrijfswagens afsluiten

Altijd vertrouwd op weg!

Bedrijfswagens van Den Engelsen zorgen ervoor dat u het maximale uit uw investering haalt. Met een dekking die is afgestemd op al uw behoeften, bieden onze uitgebreide verzekeringsplannen gemoedsrust met eerlijke premies en duidelijke voorwaarden. 

Verzekeren 1 1280 x 720

Een verzekering voor bedrijfswagens afsluiten

Het verzekeren van uw nieuwe bedrijfswagen doen we graag bij Den Engelsen Bedrijfswagens. U kiest bij ons uit twee verschillende verzekeringspakketten die ervoor zorgen dat u met een gerust hart de weg op gaat. De CarePort Basisverzekering en de CarePort Plusverzekering onderscheiden zich door eerlijke premies en duidelijke voorwaarden. We garanderen volledige bescherming met minimaal risico en maximale uitbetaling van schades of diefstal. Ons ervaren team van verzekeringsadviseurs helpt u graag bij het vinden van het beste verzekeringspakket voor uw bedrijfswagen, afgestemd op uw gebruik en behoeften. Zo bent u altijd volledig beschermd bent tegen mogelijke risico's en kunt u met een goed gevoel Altijd Vooruit!

CarePort Basisverzekering

De CarePort Basisverzekering biedt een brede dekking voor een scherpe premie. En zonder eigen risico kunt u er zeker van zijn dat er in geval van nood rekening wordt gehouden met eventuele schadevrije jaren. Kiest u voor de CarePort Basisverzekering, dan bent u tot € 2.500.000 gedekt voor elk risico, inclusief letselschade en materiële schade. Daarnaast biedt deze verzekering een betalingsgarantie voor schadeherstel waardoor reparaties snel en effectief worden uitgevoerd zonder contante kosten van klanten.

CarePort Plusverzekering

De CarePort Plusverzekering is een stap hoger dan de Basisverzekering. Een ideale keuze voor wie een nog uitgebreidere dekking zoekt. De vervangingswaarderegeling van 12 maanden zorgt ervoor dat klanten altijd volledig gedekt zijn en de volledige waarde kunnen verwachten bij vervanging van hun voertuig in geval van schade of vernieling. Ook in het geval van de CarePort Plusverzekering geldt dat er geen eigen risico is, zodat u nooit met een rekening achterblijft bij het indienen van een claim. 

Verzekeren 2 1280 x 720

Extra premiebescherming bij CarePort plusverzekering

De Plusverzekering biedt daarnaast de mogelijkheid om extra schadevrije jaren cadeau te krijgen. Klanten die drie opeenvolgende jaren ongevalvrij zijn worden daarbij beloond met twee extra jaren dekking, zonder extra kosten. Tenslotte is er ook de 'Extra premiebescherming' die alle extra kosten dekt als gevolg van een ongeval of diefstal.

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar onze verzekeringen voor uw bedrijfswagen. Natuurlijk staan onze accountmanagers klaar om u een voorstel op maat te adviseren. Ook kunt u met al uw vragen over verzekeringen bij ze terecht.

Plan nu uw adviesgesprek