Services

Haalbrengservice 1 1280 x 720
Haal- en Brengservice

Is uw bedrijfswagen toe aan onderhoud maar bent u niet in de gelegenheid om naar ons te komen? In overleg komen wij uw truck, bestelwagen of bedrijfswagen zelf ophalen en na de onderhoudsbeurt brengen we deze weer bij u terug. Uw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen en stuurhoezen. We doen er ook alles aan om de service, zoals u die bij ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. Updates tijdens het onderhoud gebeuren dan ook zoveel mogelijk telefonisch of via SMS, zodat u altijd weet wat er met uw voertuig gebeurt.

Lees hier meer!
Eindhoven Kuppens 1850
Reparatie & Onderhoud

Is uw bedrijfswagen toe aan onderhoud maar bent u niet in de gelegenheid om naar ons te komen? In overleg komen wij uw truck, bestelwagen of bedrijfswagen zelf ophalen en na de onderhoudsbeurt brengen we deze weer bij u terug. Uw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen en stuurhoezen. We doen er ook alles aan om de service, zoals u die bij ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. Updates tijdens het onderhoud gebeuren dan ook zoveel mogelijk telefonisch of via SMS, zodat u altijd weet wat er met uw voertuig gebeurt.

Lees hier meer!
Services Code 95 1280 x 720
Code 95 training

We vinden het heel belangrijk dat beroepschauffeurs veilig en vertrouwd met hun MAN-truck de weg op gaan. Daarom verzorgen we diverse chauffeurstrainingen die ook meetellen als verplichte nascholing voor Code 95.

Lees hier meer!
Eindhoven Kuppens 7971
APK Keuring

De APK (algemene periodieke keuring) is een wettelijk verplichte keuring. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto, de gewichtsklasse en het type brandstof. Combineert u de APK met onderhoud voor uw bedrijfswagen, dan is de APK zelfs gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van €4,85.

Lees hier meer!
Werkplaatsafspraak 1 1280 x 720
Werkplaatsafspraak voor reparatie of onderhoud

Plan nu heel eenvoudig online uw werkplaatsafspraak in. Vul hier uw Den Engelsen Bedrijfswagens vestiging in. Vervolgens kun u kiezen wat de werkzaamheden binnen de werkplaats zullen zijn. Dit is ofwel onderhoud volgens een service indicatie of het is om opgelopen schade te herstellen. Vervolgens kunt u kiezen of u dit wilt combineren met andere werkzaamheden zoals APK-keuring, bandencontrole, verlichting controleren en heeft u de keuze of u wilt wachten totdat het onderhoud klaar is.

Lees hier meer!