Voorraad header 1920 x 1080

Op zoek naar een bedrijfswagen in regio Eindhoven?

Vraag hier uw informatie aan!

Bedrijfswagen Eindhoven

Zijn de bedrijfswagens van uw bedrijf in Eindhoven toe aan vervanging? Laat deze dan snel vervangen door een ervaren bedrijfswagenspecialist uit de regio. Door de aanschaf van bedrijfswagens op maat ziet het wagenpark van uw bedrijf er weer representatief uit én bespaart u waarschijnlijk flink op onderhoudskosten! Of u nu kiest voor kleine bestelwagens, vrachtwagens, of speciale bedrijfsvoertuigen: bij Den Engelsen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op een sterke regionale partner die altijd voor u klaarstaat, zodat u en uw bedrijf altijd vooruit kunnen.

Wat zijn uw wensen?
Een breed aanbod aan nieuwe én gebruikte voertuigen
Leverancier van twee pioniersmerken
Oneindige mogelijkheden tot op- en inbouw
Toegang tot onze specialismen in de werkplaats
Kernwaarden 4 1280 x 720
Waarom Volkswagen Bedrijfswagens en MAN de beste keuze is

Bedrijfswagens als specialisme in Eindhoven

Op deze pagina leest u meer over de noodzaak van het vervangen van bedrijfswagens. U krijgt onder andere meer informatie over de voordelen en nadelen van verschillende types en merken en leest meer over de garanties die we bieden en onze service in en buiten onze werkplaats. U vindt hier meer informatie over eventuele reparaties en tot slot geven we u ook een indicatie van de prijzen. Wilt u een overzicht van de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier!

Waar bent u naar op zoek?

Waarom uw bedrijfswagens vervangen?

Het is logisch om uw bedrijfswagen te vervangen als deze aanzienlijk beschadigd is of ernstig verouderd. Hiermee geeft u uw bedrijfsvoertuig een frisse uitstraling en zorgt ervoor dat het er netjes en professioneel uitziet. Maar wist u dat het vervangen van uw bedrijfswagen ook verstandig is, zelfs als er geen zichtbare problemen zijn? Door uw oude bedrijfswagen te vervangen door een nieuwe, betrouwbare bedrijfswagen op maat bij Den Engelsen Bedrijfswagens, kunt u namelijk diverse voordelen behalen. Dit omvat een verbeterde efficiëntie, verhoogde betrouwbaarheid en mogelijkheid voor maatwerk aanpassingen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Daarnaast kunt u bij Den Engelsen Bedrijfswagens rekenen op uitstekende service en expertise op het gebied van bedrijfswagens.

Advies nodig? Dat kan uiteraard!

Plan nu snel een proefrit-afspraak of vraag een adviesgesprek aan met een van onze accountmanagers.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Bedrijfswagendealer Eindhoven

Bij Den Engelsen Bedrijfswagens, als dealer van nieuwe bedrijfswagens in de regio Eindhoven, heeft u de keuze uit gerenommeerde merken zoals MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. Elk merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen, voordelen en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare bedrijfswagen van MAN of een veelzijdige en efficiënte bedrijfswagen van Volkswagen, wij bieden een breed scala aan opties die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

Naast nieuwe bedrijfswagens van MAN en Volkswagen, bieden wij ook gebruikte voertuigen aan van alle bekende bedrijfswagenmerken. Dit stelt u in staat om een kwalitatieve bedrijfswagen te vinden die past binnen uw budget en specifieke vereisten. Ons assortiment gebruikte bedrijfswagens is zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en prestaties van het voertuig.

Bij Den Engelsen Bedrijfswagens streven we ernaar om u de beste keuzemogelijkheden en service te bieden, of u nu op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen van MAN of Volkswagen, of een gebruikte bedrijfswagen van een ander merk.

Meer over:

- Volkswagen Bedrijfswagens

- MAN

- Overige bedrijfswagenmerken

Dit zeggen onze klanten..

 • De kennismaking met Den Engelsen schepte direct vertrouwen, al vanaf het eerste moment voelde het goed! Het meedenken in oplossingen en mogelijkheden was geweldig. Ze luisterden echt naar onze vervoerswensen en kwamen met oplossingen die perfect pasten bij onze werkzaamheden en wensen. Den Engelsen is enorm klantvriendelijk, betrouwbaar en denken echt met de klant mee. Ik heb gewoon het gevoel dat zij het belang van de klant altijd voorop zetten.

  - Roland van de Laar - Opvallers
 • Voor de aanschaf van de nieuwe wagens hebben we een afweging gemaakt in inzetbaarheid, wendbaarheid, laadvermogen en exploitatiekosten. Om voor speciale voertuigen tot de juiste voertuigen te komen is kennis en advieskant belangrijk. De kennis die Den Engelsen meebrengt en de wil en zorg om tot de juiste voertuigopzet voor de klant te komen helpt hierin geweldig.

  - Hein van Berkel - Van Berkel Groep
 • Het klinkt niet chique, en zo zit ik ook helemaal niet in elkaar maar de wetenschap dat de jongens uit de werkplaats van Den Engelsen ieder probleem voor mij oplossen, geeft zoveel rust. Die jongens zijn gewoon goud, ze regelen werkelijk alles. Ze denken heel oplossingsgericht, zorgen ervoor dat ik altijd kan blijven rijden, zijn betrouwbaar en komen altijd hun afspraken na. Ook wat betreft onderhoud, ik weet gewoon dat de jongens het écht goed maken en ik niet een aantal dagen later weer op de stoep sta met een defect. 

  - Gijs Kersten - GK Transporten
 • Ik kan niks negatiefs bedenken. Beide trucks bevallen super goed, daar ben ik zeer tevreden over. Ook heb ik het idee dat het allemaal goed in elkaar zit bij jullie. Ik heb een goed gevoel bij jullie bedrijf, bij de mensen die er werken en kijk vol vertrouwen naar een verdere samenwerking. Ik zou dus vanuit deze ervaring Den Engelsen absoluut aanbevelen aan anderen.

  - Stefan van den Tillaar - Tillaar Loonwerk en Grondverzet VOF
Volkswagen ID BUZZ Cargo 1280 x 720

Wat kost het vervangen van een bedrijfswagen?

Het aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen is vaak een aanzienlijke investering. Hieronder vindt u een overzicht van de prijsindicaties. Bij deze prijzen is rekening gehouden met plaatsing en btw. Houd er rekening mee dat de genoemde prijzen kunnen variëren op basis van specifieke configuraties en eventuele extra opties. Voor een gedetailleerde prijsopgave op maat kunt u kosteloos en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Op die manier weet u direct wat de kosten zullen zijn voor uw nieuwe bedrijfswagen op maat. Voor onze trucks zijn geen vanaf prijzen beschikbaar, deze worden altijd volledig samengesteld op basis van uw wensen waardoor er geen 'instap-modellen' bestaan. Wel hebben hebben wij geregeld nieuwe en gebruikte trucks direct uit voorraad leverbaar. Deze kun je vinden op onze voorraad pagina's. 

Vraag een adviesgesprek aan!

Prijzen nieuwe bedrijfswagens

MAN TGX Op aanvraag
MAN TGS Op aanvraag
MAN TGM Op aanvraag
MAN TGL Op aanvraag
MAN TGE € 35.150 - € 608 p/m
Volkswagen Caddy Cargo € 21.600 - € 285 p/m
Volkswagen Transporter € 482 p/m
Volkswagen Crafter € 35.150 - € 608 p/m
Volkswagen Multivan € 59.990 - € 929 p/m
Volkswagen ID.BUZZ Cargo € 43.500 - € 689 p/m
Volkswagen e-Crafter Op aanvraag
Volkswagen Amarok Op aanvraag
Werkplaatsafspraak 1920 x 1080
Een onvergetelijke service

Onderhoud & Service

Een betrouwbaar en efficiënt bedrijfsvoertuig is essentieel. Vooral voor bedrijven die afhankelijk zijn van transport om goederen en diensten te vervoeren. Het is daarom erg belangrijk om een onderhoudsplan te hebben zodat uw bedrijfsvoertuig regelmatig wordt onderhouden. Regelmatig onderhoud van een bedrijfswagen zorgt ervoor dat deze soepel blijft lopen, zijn waarde behoudt en verkleint het risico op onverwachte storingen of dure reparaties.

Meer over onze services
Dealer van het jaar 2022

Gerenomeerde bedrijfswagens

MAN Vrachtwagens & Bestelwagens Eindhoven

U bent op zoek naar een betrouwbare vrachtwagen of bedrijfsbus? Den Engelsen Bedrijfswagens is officieel MAN-dealer en onderhoudspartner van MAN Truck & Bus. Het merk biedt verschillende oplossingen voor langeafstands- en distributieverkeer en is de onverslagen marktleider in trucks voor bouw- en tractieverkeer. Bij Den Engelsen Bedrijfswagens kunt u terecht voor de aanschaf, reparatie en onderhoud van elke MAN-vrachtwagen en -bedrijfswagen.

Ontdek onze MAN voorraad in Eindhoven
Volkswagen Bedrijfswagens Eindhoven

Den Engelsen Bedrijfswagen is uw lokale Volkswagen Bedrijfswagens-specialist in Zuidoost-Nederland. Bij ons vindt u alle diensten en oplossingen rondom een Volkswagen Bedrijfswagen. Als dealer en specialist van Volkswagen Bedrijfswagens adviseren wij u vanaf de aanschaf van een nieuw of gebruikt exemplaar, tot het onderhoud en het gebruik ervan. Ontdek bij ons de efficiënte en betrouwbare service die uw verwachtingen waarmaakt

Ontdek onze Volkswagen Bedrijfswagens voorraad in Eindhoven
Liever een gebruikte bedrijfswagen?