Werkplaatsafspraak 1920 x 1080

Werkplaatsafspraak maken!

Plan nu uw werkplaatsafspraak!

U kunt bij Den Engelsen Bedrijfswagens heel eenvoudig online uw werkplaatsafspraak inplannen. Wij helpen u graag op weg met een overzichtelijk stappenplan.

  • Vul eerst uw voorkeur voor een vestiging in.
  • Kies daarna welke werkzaamheden wij aan uw bedrijfswagen moeten uitvoeren. Bijvoorbeeld regulier onderhoud volgens schema of om een schade te herstellen.
  • Kies of u dit wilt combineren met andere werkzaamheden zoals een APK-keuring, bandencontrole, verlichtingscontrole en of u wilt wachten totdat het onderhoud klaar is.
  • Nu kunt u per dag zien hoeveel ruimte er nog binnen onze werkplaatsen zijn. We proberen rekening te houden met de voorkeurstijd die u aangeeft. Is er op de door u gewenste datum geen plaats meer, neem dan even telefonisch contact op met de werkplaatsreceptie van de vestiging van uw keuze. Wij proberen in onze planning altijd rekening te houden met spoedklussen.
  • Tenslotte kunt u nog overige werkzaamheden doorgeven, vooraf een kostenindicatie opvragen of een vraag of opmerking plaatsen.

Wanneer u vervolgens de rest van uw gegevens invult en verstuurt maken wij een afspraak in de werkplaats voor u aan. U ontvangt daarna direct een bevestiging, waarna de afspraak ook definitief is ingepland

Werkplaatsafspraak 3 1280 x 720
Werkplaatsafspraak 2 1280 x 720