Code 95 training 1920 x 1080

Code 95 training

Inhouse praktijkgerichte rijtrainingen voor code 95

We vinden het heel belangrijk dat beroepschauffeurs veilig en vertrouwd met hun MAN-truck de weg op gaan. Daarom verzorgen we diverse chauffeurstrainingen die ook meetellen als verplichte nascholing voor Code 95. Bekijk hieronder het aanbod.

Bekijk direct het aanbod!
Driver1 1280 x 720
Leren rijden als een pro!

Wij vinden het heel belangrijk dat beroepschauffeurs veilig en vertrouwd met hun MAN-truck de weg op gaan. Daarom verzorgt Den Engelsen in eigen huis diverse chauffeurstrainingen die niet alleen relevant en leerzaam zijn, maar ook meetellen als verplichte nascholing voor code 95. De trainingen worden ontwikkeld en georganiseerd door onze eigen driver trainer Frank van de Sanden.

Bekijk de trainingen!
Driver training 2 1280 x 720
Trainingen op maat!

‘We zijn hier in april 2022 mee begonnen en sindsdien loopt het storm’, beschrijft Frank zijn vliegende start bij Den Engelsen. De functie is hem duidelijk op het lijf geschreven. ‘Als kind verloor ik mijn hart al aan vrachtwagens. Ik ben zelf chauffeur geweest, later instructeur en ben ook gekwalificeerd voor de technische kant. Dat komt in deze functie allemaal samen.’ De trainingen zijn helemaal afgestemd op de beroepspraktijk van de chauffeur. Er wordt zelfs onderscheid gemaakt tussen de verschillende marktdelen zoals bouw, zwaar transport en internationaal transport. Hierdoor wordt de chauffeur persoonlijk aangesproken en kan het geleerde bovendien direct in de praktijk worden toegepast.

Bekijk de trainingen!
Driver 3 1280 x 720
Eigen truck als training

De meeste chauffeurs zitten uiteraard liever achter het stuur dan in de schoolbanken. Frank herkent dat, maar weet er wel raad mee. ‘Het is hier gewoon chauffeurs onder elkaar. De meest ervaren chauffeurs zijn vaak wat sceptisch, maar binnen een halfuur is het ijs meestal gebroken.’ Een groot deel van de trainingen is ontwikkeld om de chauffeur wegwijs te maken in de technische mogelijkheden van de vrachtwagen. ‘Met de eigen truck als lesmiddel’, verduidelijkt Frank. ‘Chauffeurs leren de systemen aan boord gebruiken zoals ze bedoeld zijn. Zo gaan ze ontspannen en veilig de weg op en kunnen ze maximaal anticiperen op het verkeer. We leren je hier gewoon rijden als een pro!

Bekijk de trainingen!
Meld je nu aan!
Telefonisch aanmelden via Frank van de Sanden
Bel Frank nu!
Via e-mail aanmelden via Frank van de Sanden
Mail Frank nu!