Finance

BEDRIJFSWAGEN VERZEKERING & FINANCIERING

Financieren, leasen of met eigen middelen betalen?

Wat is het verschil tussen full operational lease en financial lease en wat zijn de voor- en nadelen? Of overweeg je om met eigen geld om een nieuwe of gebruikte bestelwagen of vrachtwagen te kopen? De keuze is aan jou! Wij helpen je graag op weg. Wil je weten wat het beste past in jouw situatie en voor jouw onderneming, neem dan contact met ons op. 

MAN TGS 1 1280 X 720

Verzekering voor uw bedrijfswagen

Bedrijfswagens van Den Engelsen zorgen ervoor dat u het maximale uit uw investering haalt. Met een dekking die is afgestemd op al uw behoeften, bieden onze uitgebreide verzekeringsplannen gemoedsrust met eerlijke premies en duidelijke voorwaarden. Ons ervaren team van adviseurs helpt u bij het vinden van het beste plan voor uw bedrijf, zodat u altijd volledig beschermd bent tegen mogelijke risico's onderweg.

Ontdek welke verzekering bij u past!
Financial Lease 3 1280 x 720

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease is ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Met Financial Lease bent u de eigenaar van jouw bus en ligt het economisch risico bij jou. Dit in tegenstelling tot operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is.

Lees meer over Financial Lease
Financial Lease 2 1280 x 720

Operational Lease

Operational lease kunt u het beste zien als een soort lange termijn huurovereenkomst die u aangaat met de leasemaatschappij. Er zijn verschillende looptijden mogelijk, maar de meeste ondernemers kiezen voor 24 tot 60 maanden. De bedrijfswagen blijft gedurende looptijd eigendom van de leasemaatschappij en wordt ook op naam van de leasemaatschappij geregistreerd. Na het verstrijken van de looptijd kunt u de bedrijfsauto gemakkelijk inleveren en een nieuwe overeenkomst afsluiten.

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

Plan nu snel een proefrit-afspraak of vraag een adviesgesprek aan met een van onze accountmanagers.

Plan nu uw adviesgesprek