Financial Lease 1920 X 1080

Financial Lease afsluiten

Financial lease voor bedrijfswagens

U heeft een mooie bedrijfswagen gevonden op de website van Den Engelsen, maar wilt liever niet uw bedrijfskapitaal aanspreken voor de aanschaf? Dan is het goed om te weten dat wij u ook financial lease voor bedrijfswagens kunnen aanbieden. Wij leggen hieronder kort uit wat financial lease inhoudt en hoe u hier als ondernemer het meeste profijt van heeft.

Wat is Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease?

Simpel gezegd is financial lease het zakelijk aanschaffen van een bedrijfswagen of auto op afbetaling. Het maandbedrag wordt van tevoren vastgelegd, waarbij de hoogte afhangt van het te financieren bedrag. Doet u bijvoorbeeld een aanbetaling of legt u een slottermijn (restantsom) vast, dan valt uw maandbedrag lager uit. Financial lease voor bedrijfswagens is ontwikkeld voor ondernemers die helderheid en zekerheid zoeken. Met financial lease bent u direct economisch eigenaar van uw bus. Dit in tegenstelling tot operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is.

Enkele voordelen van financial lease via Den Engelsen Bedrijfswagens:

  • U bent direct economisch eigenaar
  • De rente en de afschrijving zijn fiscaal aftrekbaar
  • U betaalt een vast bedrag per maand
  • U heeft zelf controle over uw maandbedrag door een aanbetaling of slottermijn te laten opnemen
Operational Lease 1 1280 x 720
Financial Lease 1 1280 x 720

Volkswagen Financial Lease voor ondernemers

Volkswagen Financial Lease is een geweldige optie wanneer u een bedrijfswagen van Volkswagen wilt aanschaffen. De lagere maandelijkse betalingen en het eenvoudige aanvraagproces onderscheiden deze dienst van gelijksoortige aanbieders. Maar het mooiste aan kiezen voor Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw voertuig. Wie ervoor kiest om een bedrijfswagen van Volkswagen te financial leasen, ontvangt altijd het hoogste inruilbedrag terug bij het uitkiezen van een nieuwe bedrijfswagen. Dit komt omdat Volkswagen vertrouwt in hun eigen kwaliteit en ondernemers beloont als ze goed voor hun bedrijfswagen zorgen door deze te blijven onderhouden.

Adviesgesprek maken
Financial Lease 2 1280 x 720

Financial lease: Voordeel voor u als ondernemer

Doordat u met financial lease voor uw bedrijfswagen direct economisch eigenaar bent, staat de bedrijfswagen op uw balans. Hierdoor kunt u als ondernemer van allerlei fiscale voordelen profiteren, zoals: investeringsaftrek, afschrijving en rente-aftrek. Ook is de BTW van onder andere onderhoud, onderdelen, brandstof en verzekering verrekenbaar. Gedurende de looptijd heeft de leasemaatschappij het juridische eigendom van de auto als garantstelling tegenover de geldlening. Na het voldoen van de laatste betaling bent u zowel economisch- als juridisch eigenaar.

Financial Lease 3 1280 x 720

Lager maandbedrag door aflossingsvrije slottermijn

Een slottermijn is een restantsom voor het aflossen van de financiering. Over de aflossingsvrije slottermijn van Volkswagen Financial Lease betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen de rente en geen aflossing. Daardoor zijn de maandlasten een stuk lager dan bij een andere vorm van financiering. Een slottermijn is gebaseerd op de verwachte restwaarde van uw bedrijfswagen, maar wordt altijd lager ingezet. Wat er overblijft van de inruilwaarde na het betalen van de slottermijn houd u over voor de aanbetaling van u volgende Volkswagen bedrijfswagen. Zo rijd u om de paar jaar in een nieuwe bus met lage maandelijkse lasten.

Vraag direct advies!

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar financial lease voor uw bedrijfswagen. Natuurlijk staan onze accountmanagers klaar om u een voorstel op maat te adviseren. Ook kunt u met al uw vragen over financial lease bij ze terecht.

Plan nu uw adviesgesprek