Den Engelsen Verhuur 1920 x 1080

Den Engelsen Verhuur

Experts in bedrijfswagen verhuur

Ook voor het huren van een bedrijfswagen kunt u terecht bij Den Engelsen. Met meerdere vestigingen in Zuidoost-Nederland zijn wij u graag van dienst zodat u Altijd Vooruit kunt. Lees hier meer over hoe Den Engelsen Verhuur uw bedrijf van tijdelijke mobiliteitsoplossingen voorziet.

Top Used 1 1280 x 720

Bedrijfswagenverhuur voor transportbedrijven

Bent u op zoek naar flexibel transportmaterieel om te voldoen aan de groei bij bestaande of nieuwe opdrachtgevers? Heeft u behoefte aan een tijdelijke oplossing voor uw wagenpark bij aflopende of tijdelijke contracten, of vanwege economische onzekerheid? Overweeg dan het huren van een bedrijfswagen bij Den Engelsen Verhuur. Wij bieden verschillende soorten bestelwagens en vrachtwagens aan voor korte, middellange en lange termijn verhuur. Dankzij onze haal- en brengservice kunt u snel en efficiënt over uw bedrijfswagen beschikken. Bij Den Engelsen Verhuur streven we naar een volledige ontzorging van onze klanten.

Altijd vooruit, ook met tijdelijke oplossingen

Op dit moment hebben bedrijven te maken met lange levertijden van bedrijfswagens. Hierdoor wordt u als ondernemer gedwongen om voor de lange termijn een inschatting te maken van de behoefte aan wagenparkcapaciteit, maar dit is niet altijd mogelijk. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, biedt Den Engelsen Verhuur de mogelijkheid om tijdelijk bedrijfswagens te huren voor zowel korte als middellange termijn. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als overbrugging totdat uw nieuwe bedrijfswagen bij ons beschikbaar is.

Top Used 3 1280 x 720
Betrouwbare partner

Den Engelsen Verhuur heeft als onderdeel van de Den Engelsen Groep een behoorlijke ervaring om u mee van dienst te zijn. Daarbij maken we maximaal gebruik van de technische expertise van onze verkoop- en onderhoudsafdeling. U gaat gegarandeerd met een betrouwbare bestelwagen of truck de weg op. Door onze diensten uit te breiden met de verhuur van bedrijfswagens en overige bedrijfsvoertuigen kunnen wij onze klanten meer oplossingen aandragen voor hun mobiliteitsvragen. Daarmee is de kwaliteit van dienstverlening bij Den Engelsen Verhuur hetzelfde als in de rest van ons bedrijf: wij zijn uw betrouwbare partner in totaaloplossingen voor bedrijfsvervoer, zodat u Altijd Vooruit kunt!

Top Used 5 1280 x 720
Neem contact op!
Bel Den Engelsen Verhuur
Bel nu!
Email Den Engelsen Verhuur
Mail nu!