Salesdealervanhetjaar1
Altijd vooruit

Den Engelsen Bedrijfswagens

Den Engelsen Bedrijfswagens

Den Engelsen Bedrijfswagens is dé partner die ondernemers letterlijk en figuurlijk altijd vooruit helpt. Onze missie is glashelder: jou als ondernemer maximaal tevreden stellen, zodat je bedrijf nooit stilstaat. Hoe bereiken we dat? Met betrokkenheid, een diepgaande technische expertise en een duidelijke passie voor wat we doen. Ons enthousiaste en professionele team zet zich volledig in om de beste te zijn, wij helpen jou altijd vooruit.

Over ons 1 1280 x 720

Hoe Den Engelsen Bedrijfswagens is ontstaan

Den Engelsen Bedrijfswagens is in Augustus 2019 opgericht met de overname van 4 MAN en Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen in het zuid-oosten van het land. Den Engelsen Bedrijfswagens omvat 4 vestigingen uit het voormalige MAN Nederland Dealer B.V. netwerk. Om de regionale focus te behouden is medio 2018 besloten om diverse vestigingen te verkopen aan regionale private dealers. Met de vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Stein, Tiel en Venlo vertegenwoordigen wij het merk MAN in Zuid-Oost Nederland. Zo zorgen we ervoor dat onze vestigingen tientallen jaren ervaring met MAN en Volkswagen Bedrijfswagens hebben. Kennis en vakmanschap zijn vanuit de originele dealerpartnerships aanwezig. 

Over ons 2 1280 x 720

Onze vestigingen

Als specialist hebben we diepgaande technische kennis, waardoor we jou pro-actiever en beter van dienst kunnen zijn. Den Engelsen Bedrijfswagens is dealer van de merken MAN en Volkswagen Bedrijfswagens. Met onze vijf vestigingen in 3 provincies bieden wij een perfecte dekking van zuid-oost Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen je graag bij het kiezen van een betrouwbare bedrijfsauto. Je hebt een ruime keuze uit voorraad van de merken MAN en Volkswagen.

Bekijk onze vestigingen
Locaties
 • Eindhoven

  De Keten 1
  5651 GJ Eindhoven

  Het pand van Den Engelsen Bedrijfswagens Eindhoven is gelegen op het GDC industrieterrein Nieuw Acht, dichtbij de afslag Eindhoven-Acht aan de A2.

 • Nijmegen

  Bijsterhuizen 11-18
  6546 AS Nijmegen

  In Nijmegen vindt u onze Den Engelsen Bedrijfswagens vestiging voor de verkoop van MAN en service van Volkswagen Bedrijfswagens. 
  Tevens is op het zelfde terrein onze Den Engelsen Top Used vestiging te vinden. Hét adres voor uw (jong) gebruikte bestelwagen of vrachtwagen. Beide vestigingen zijn te vinden aan Bijsterhuizen 11-18 op het gelijknamige bedrijventerrein dat grenst aan de A73 / A326 bij Wijchen.

 • Venlo

  Columbusweg 2
  5928 LC Venlo

  U vindt ons aan de Columbusweg 2 op Industrieterrein Tradeport West in Venlo. Sinds 17 juni 2022 zitten wij in dit gloednieuwe en uiterst duurzame pand.

 • Stein

  Nijverheidsweg 40
  6171 AZ Stein

  U vindt ons aan de Nijverheidsweg 40 op het bedrijventerrein aan de A2 in Stein. Door onze ligging nabij de snelweg zijn wij als service partner ideaal bereikbaar vanuit o.a. Sittard, Maastricht en Heerlen.

 • Tiel

  Sir Rowland Hillstraat 9
  4004 JT Tiel

  U vindt ons aan de Sir Rowland Hillstraat 9, waardoor wij via de A15 goed bereikbaar zijn. Door onze ligging nabij de snelweg zijn wij als MAN Bedrijfswagenspecialist ideaal bereikbaar vanuit Tiel, Oss en Geldermalsen.

Over ons 3 1280 x 720

Waar wij voor staan

Ons team is gedreven, betrokken en wil graag dat ene verschil maken. Naast hard werken is plezier en positieve energie belangrijk voor onze medewerkers. Grote en kleine successen moet je vieren, vinden wij. Onze liefde voor het vak en onze passie voor u als klant maakt Den Engelsen de ideale partner in zakelijk rijden! Dit benadrukken wij door onze kernwaarden:

 • Betrokkenheid
 • Gedrevenheid
 • Verantwoordelijkheid
 • Plezier
Meer over onze missie en kernwaarden
ISO

ISO Gecertificeerd

Den Engelsen Bedrijfswagens is ISO 9001 gecertificeerd. De ISO 9001:2015 norm legt de nadruk op het identificeren en voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten, het continu verbeteren van processen en het bereiken van de gestelde doelstellingen van de organisatie. Het helpt ons om systematisch, gestructureerd en veilig te werken en om onze prestaties te testen, te monitoren en te verbeteren. 

Den Engelsen Logo's