Salesdealervanhetjaar1
Den Engelsen Bedrijfswagens

Onze kernwaarden

Dit is waar wij voor staan

Als bedrijf willen wij de beste partner zijn op ons vakgebied. Weten wat een ondernemer, wat een klant drijft, is ook wat ons drijft. Wij staan dicht bij de markt, met een geweldig team dat weet hoe belangrijk een bedrijfswagen voor onze klant is. Samen streven we altijd naar de beste prestaties, door de beste totaalservice te bieden aan ondernemers. Zo kan een ondernemer zijn wagenpark optimaal inzetten voor het beste bedrijfsresultaat. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze absolute nummer 1 doelstelling, “maximale klantentevredenheid”, alleen kunnen realiseren door in alle opzichten de beste partner op ons vakgebied te zijn en te blijven. Hiervoor moeten we continu en proactief inspelen op nieuwe ontwikkelingen. We moeten hard werken en betrouwbaar, bevlogen, betrokken en trots zijn. En altijd streven naar het beste resultaat. Dit vormt het DNA van Den Engelsen Bedrijfswagens.

Kernwaarden 8
Onze kernwaarden

We zijn betrokken en bevlogen

Passie voor bedrijfswagens en voor onze klanten. We denken niet alleen klantgericht, we laten het ook zien! Elke dag zijn wij betrokken bij onze klant en zijn bedrijf. Wij weten precies wat onze klant als ondernemer dagelijks bezighoudt. Onze klant voelt dat we naast hem staan, dat wij weten wat hij nodig heeft en dat we hard werken om zijn wensen te realiseren en te overtreffen. We maken af waar we aan beginnen en zijn altijd bereid een extra stap te zetten. ‘Nee’ zeggen we niet zo snel. We vinden het belangrijk dat we oprecht geïnteresseerd zijn. We tonen interesse in de situatie en zetten actief stappen om de samenwerking met een relatie of collega te versterken en gezamenlijk het beste resultaat te bereiken.

Kernwaarden 2 1280 x 720
Onze kernwaarden

We onderscheiden ons door deskundigheid

Het is onze taak om te weten welke mobiliteits- of transportbehoefte de klant heeft en wat daarbij past. Zo geven wij het beste advies, dat past bij zijn wensen en situatie. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar actuele ontwikkelingen en regelgeving. En bij dit alles hebben wij de luxe dat we met MAN en Volkswagen Bedrijfswagens uitsluitend A-merken vertegenwoordigen. Merken die staan voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Dat geldt voor de producten, maar zeker ook voor de organisatie. Een organisatie die garant staat voor continue opleiding en training van onze medewerkers, zodat onze hele organisatie altijd op de hoogte is van de laatste technische ontwikkelingen, in het belang van de klant. Daarom kunnen wij pro-actiever, sneller en beter service verlenen.

Kernwaarden 9
Onze kernwaarden

We nemen verantwoordelijkheid en zijn betrouwbaar

We doen ons werk daadkrachtig, we nemen initiatief, we stimuleren creativiteit en we tonen eigenaarschap in ons werk. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. En we zijn altijd eerlijk. Onze klant geeft ons vertrouwen en verdient eerlijk en professioneel advies. Wij maken daarom alleen afspraken die helder en fair zijn. We communiceren open en transparant met klanten en collega’s. Ons werk doen we met enthousiasme, met liefde voor ons vak en verantwoordelijkheid voor wat we doen. Daar kunnen al onze klanten en collega’s op vertrouwen.

Kernwaarden 6
Onze kernwaarden

We zijn enthousiast en trots

Plezier maken tijdens het werk is ook enorm belangrijk. We krijgen positieve energie van samenwerken met onze collega’s, onze klanten en met zakenpartners. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk! Wij zijn ervan overtuigd dat optimaal presteren een teamsport is. Samen met onze collega’s, klanten en zakenpartners behalen we geweldige resultaten. We staan niet alleen stil bij grote, maar ook bij kleinere prestaties. Succes moet je vieren! We zijn trots op onze merken, op onze waarden, op ons werk, op wat we presteren en op de manier waarop wij samenwerken met collega’s en relaties. Met deze trots zorgen wij voor tevreden klanten.

Kernwaarden 5