Onderhoud 1920 x 1080

Onderhoud & Reparatie

Het juiste onderhoud voor uw bedrijfswagen

Een betrouwbaar en efficiënt bedrijfsvoertuig is essentieel. Vooral voor bedrijven die afhankelijk zijn van transport om goederen en diensten te vervoeren. Het is daarom erg belangrijk om een onderhoudsplan te hebben zodat uw bedrijfsvoertuig regelmatig wordt onderhouden. Regelmatig onderhoud van een bedrijfswagen zorgt ervoor dat deze soepel blijft lopen, zijn waarde behoudt en verkleint het risico op onverwachte storingen of dure reparaties.

Eindhoven Kuppens 7897

Schade?

Met de uitgebreide reparatieservices van Den Engelsen Bedrijfswagens kunnen we elke vrachtwagen of bus onderhouden of repareren. Ons team van ervaren professionals en werkplaatsen is verspreid over zuidoost Nederland. In ons vindt u de regionale specialist voor bedrijfswagenonderhoud die met u meedenkt, zodat u Altijd Vooruit kunt.

Plan een afspraak!
Onderhoud 2 1280 x 720

Wat kost de onderhoudsbeurt van een bedrijfswagen?

Bij het onderhouden van uw vrachtwagen of bestelwagen komen natuurlijk kosten kijken. Welke kosten dat zijn, is afhankelijk van de reden waarvoor uw bedrijfswagens bij ons in de werkplaats staat. En of u een onderhoudscontract voor uw MAN of Volkswagen heeft afgesloten. Het is in elk geval zeker dat regelmatig onderhoud stilstand en inkomstenderving kan voorkomen. Het consequent laten onderhouden van uw bedrijfswagen is dan aan te raden. Uw truck of bus regelmatig laten reinigen en de banden laten controleren heeft een zeer positieve invloed op de levensduur van uw wagenpark.

Werkplaatsafspraak 3 1280 x 720

Hoe lang duurt de onderhoudsbeurt van een bedrijfswagen?

Hoelang duurt dan de onderhoudsbeurt van uw bedrijfswagen? Dat spreken we in overleg met u af. We kunnen dit desgewenst combineren met andere onderhoudswerkzaamheden, zoals een APK-keuring voor uw bedrijfswagen. Tijdens het onderhoud controleren we ook de banden en bekijken we een eventuele of noodzakelijke bandenwissel. Is er sprake van schade? Veel reserveonderdelen zijn bij Den Engelsen Bedrijfswagens standaard op voorraad.

Venlo Kuppens 2443
Onderhoud of schadeherstel?

Uw bedrijfswagen is bij ons in goede handen.

Natuurlijk wilt u graag dat uw bedrijfswagen zo goed en snel mogelijk onderhouden wordt. Wij geven u het liefst ook advies over wat u zelf kunt doen om uw truck of bus in goede staat te houden. Samen met u stemmen we af wat uw wensen zijn op het gebied van onderhoud en reparatie. Hebben we eenmaal een tijdsbestek afgesproken, dan houden we ons daar graag aan. Gaat u snel en tevreden in uw eigen bedrijfswagen weer de weg op, dan is onze missie geslaagd. 

Ook op zoek naar het beste onderhoud voor uw bedrijfswagen of wagenpark? Maak dan direct een afspraak via ons contactformulier. U ontvangt dan meteen bericht van ons terug. Liever eerst persoonlijk contact met ons? Bel onze collega’s op onderstaande telefoonnummers om uw wensen te bespreken.

Of maak online een afspraak!