Volkswagen Transporter 1920 x 1080
De vertrouwde bestelwagen inclusief succesfactor

Volkswagen Transporter

Een innovatie met succes

De Transporter is een van de meest iconische transportoplossingen op de markt. Hij heeft niet alleen een slank, modern ontwerp dat zich onderscheidt van de rest, maar hij is ook volledig vernieuwd om een nog soepelere rit dan ooit tevoren te bieden.

Volkswagen Transporter 1 1280 X 720

Volkswagen Transporter - Iconisch en onverslaanbaar

De Volkswagen Transporter is een icoon dat niet weg te denken is uit het straatbeeld. De veelzijdigheid en betrouwbaarheid maken van de Transporter de ideale bestelwagen, waar uw bedrijfsvoering ook uit bestaat. In de nieuwste Transporter komt 75 jaar ervaring op gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid samen. Iedere beschikbare centimeter ruimte in de Volkswagen Transporter kan worden benut. Het laadgedeelte is maximaal 2.975 mm lang en 1.940 mm hoog.Ook het opbergsysteem is doordacht. De nieuwe doorlaadfunctie maakt een veilige opslag van voorwerpen met een lengte tot wel 3.325 mm mogelijk.

Vraag een offerte aan!

De nieuwe Transporter is onderweg...

Nieuwe transporter 1920 x 1080

Standaard innovatieve systemen van de Transporter

De Volkswagen Transporter biedt tal van innovatieve veiligheidssystemen om chauffeurs en hun voertuigen veilig te houden. Deze systemen zijn ontworpen om bestuurders te helpen beschermen tegen mogelijke gevaren in het verkeer en ervoor te zorgen dat hun voertuigen in de best mogelijke staat blijven. De Volkswagen Transporter beschikt niet alleen over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, maar deze voorzieningen helpen ook de kosten te verlagen die gepaard gaan met vermijdbare schade aan het voertuig.

Standaard is de Volkswagen Transporter voorzien van:

 • Lane Assist
 • Emergency Assist
 • Adaptive Cruise Control
 • ABS & ESP (elektronische stabiliteitscontrole)
 • Front Assist
Volkswagen Transporter 2 1280 x 720
Transporter Hotspot
 • Nog betere stuurbekrachting

  De Volkswagen Transporter is voorzien van elektromechanische stuurbekrachtiging. Het besturingsconcept bevat actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties en zorgt daarmee voor veilig en voorspelbaar weggedrag, met een constant gevoel van controle. 

 • Geoptimaliseerde, ergonomische bestuurdersplek

  Ook is de Transporter van een comfortabele en ergonomische zitplek achter het stuur voorzien. De uitgebreide verstelling van het stuurwiel en de bestuurdersstoel zorgen dat elke bestuurder de perfecte zitpositie vindt. De vormvaste comfortbekleding en het nieuw vormgegeven dashboard dragen bij aan een uitstekende comfortbeleving. Zoals het hoort biedt de Transporter daarbovenop uitstekend zicht rondom.

Specificaties van uw nieuwe Transporter

Samen op zoek naar uw transporter, voor iedere klus een gepersonaliseerde auto.

Laadvolume Tot 5,8 m³
Laadlengte Tot 3320 mm
Laadvermogen Tot 1720 kg
Garantie Altijd 4 jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Volkswagen Transporter?

Volkswagen-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de Volkswagen Transporter úw Volkswagen Transporter te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

Volkswagen Transporter kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een bestelwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De Volkswagen Transporter is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe bestelwagen aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de Volkswagen Transporter de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte Volkswagen Transporter

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de Volkswagen Transporter

Ik wil


Contact gegevens