Volkswagen Transporter 1920 x 1080
De vertrouwde bestelwagen inclusief succesfactor

Volkswagen Transporter

Veelzijdiger dan ooit

In 2024 lanceren we de verbeterde opvolgers van de Transporter 6.1, met een geavanceerde digitale cockpit, centraal display en de nieuwste assistentiesystemen. Deze modellen bieden diverse aandrijfopties, waaronder diesel, plug-in hybride en elektrisch, en zullen naar verwachting in het voorjaar van 2024 beschikbaar zijn voor pre-order in Nederland.

Nieuwe transporter

Volkswagen Transporter - Iconisch en onverslaanbaar

De Volkswagen Transporter is een icoon dat niet weg te denken is uit het straatbeeld. De veelzijdigheid en betrouwbaarheid maken van de Transporter de ideale bestelwagen, waar uw bedrijfsvoering ook uit bestaat. In de nieuwste Transporter komt 75 jaar ervaring op gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid samen. Door de toegenomen lengte, breedte en wielbasis van de vernieuwde Transporter zijn de laadmogelijkheden op alle fronten uitgebreid. Het laadvolume van de Transporter met standaard wielbasis en dak is nu vergroot tot 5,8 m3, terwijl de maximale laadbreedte tussen de wielkasten is toegenomen tot 1.392 mm (+148 mm). Het laadvermogen van de Transporter met standaard wielbasis en dieselmotor is gestegen van 1,2 naar 1,3 ton, en het maximale aanhangergewicht (geremd met een stijgingspercentage tot 12%) voor de gesloten bestelwagen met dieselmotor en een vermogen van 110 en 125 kW is verhoogd van maximaal 2,5 naar maximaal 2,8 ton. Tot slot is de maximale dynamische daklast gegroeid van 150 kg naar 170 kg.


Vraag een offerte aan!

Standaard innovatieve systemen van de Transporter

Met zijn kenmerkende strakke ontwerp onderscheidt de nieuwe Transporter zich als een prominent lid van de Volkswagen Bedrijfswagens-familie. Het aerodynamische design wordt benadrukt door de standaard LED-koplampen en LED-units aan de achterzijde. De Transporter is verkrijgbaar met zowel een achterklep als openslaande deuren, en biedt standaard indrukwekkende functies, waaronder:

 • Auto hold parkeerrem
 • Digital Cockpit
 • Multifunctioneel stuur
 • Lane Assist
 • Autonomous Emergency Braking Front Assist
De nieuwe transporter achter
Transporter Hotspot
 • Nog betere stuurbekrachting

  De Volkswagen Transporter is voorzien van elektromechanische stuurbekrachtiging. Het besturingsconcept bevat actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties en zorgt daarmee voor veilig en voorspelbaar weggedrag, met een constant gevoel van controle. 

 • Geoptimaliseerde, ergonomische bestuurdersplek

  Ook is de Transporter van een comfortabele en ergonomische zitplek achter het stuur voorzien. De uitgebreide verstelling van het stuurwiel en de bestuurdersstoel zorgen dat elke bestuurder de perfecte zitpositie vindt. De vormvaste comfortbekleding en het nieuw vormgegeven dashboard dragen bij aan een uitstekende comfortbeleving. Zoals het hoort biedt de Transporter daarbovenop uitstekend zicht rondom.

Specificaties van uw nieuwe Transporter

Samen op zoek naar uw transporter, voor iedere klus een gepersonaliseerde auto.

Laadvolume Tot 5,8 m³
Lengte Tot 5450 mm
Laadvermogen 1,3 ton
Garantie Altijd 4 jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Volkswagen Transporter?

Volkswagen-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de Volkswagen Transporter úw Volkswagen Transporter te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

Volkswagen Transporter kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een bestelwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De Volkswagen Transporter is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe bestelwagen aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de Volkswagen Transporter de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in
Blijf op de hoogte van de nieuwe Volkswagen Transporter

We houden je op de hoogte met de laatste updates per e-mail. Wij zullen je gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kan je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Offerte Volkswagen Transporter

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de Volkswagen Transporter

Ik wil


Contact gegevens