Bakwagen 1920 x 1080

Bakwagens

Bakwagens

Als je meer zoekt dan slechts een doorsnee bus, als je met rijbewijs B het maximale wilt vervoeren en standaardopties gewoon niet jouw stijl zijn, dan is de Volkswagen Crafter Bakwagen jouw ultieme keuze. Deze wagen is met aandacht ontworpen door echte vakmensen, speciaal voor vakmensen zoals jij. De Volkswagen Crafter Bakwagen bestaat uit een slim samengevoegde cabine en bak op één chassis. Dit maakt de bakwagen een veelzijdige lichte vrachtwagen, perfect voor zowel verhuizingen als het vervoeren van grote ladingen. Met de wendbaarheid van een bestelwagen en de ruimte van een vrachtwagen, biedt de Volkswagen Crafter Bakwagen de ultieme oplossing voor al jouw zakelijke transportuitdagingen.

Bakwagen 1280 x 720

Mogelijkheden bakwagen ombouw

Het laadvermogen van de bakwagen kan variëren, afhankelijk van de gekozen bakopbouw, waarbij tot wel 1200 kilo mogelijk is. Bovendien is de Crafter bakwagen verkrijgbaar in diverse lengtes en hoogtes en biedt een maximale inhoud van 23,5 m3. Voor een persoonlijke touch is de bakwagen volledig gespoten en beschikbaar in een breed scala aan kleuropties.

Bakwagen 3

Voordelen van een bakwagen

Bakwagens zijn beschikbaar voor bestuurders met een rijbewijs B, maar optioneel zijn er ook bakwagens verkrijgbaar voor houders van een BE of C rijbewijs. Deze voertuigen bieden de wendbaarheid van een bestelwagen gecombineerd met de ruimte en het volume van een vrachtwagen. Bovendien kunnen alle bakopbouwen worden uitgerust met een laadlift, met hefvermogens variërend van 750 kg tot 1.000 kg, waardoor moeiteloos laden en lossen mogelijk is. De Volkswagen Crafter bakwagen is verkrijgbaar in diverse lengtes en hoogtes, met een indrukwekkende maximale inhoud van 23,5 m3.

Krijg hoogwaardig advies!
Type voertuig
Merk