Kipper header

Kipper

Kipper

Bij de ontwikkeling van de Kipper hebben we nauw samengewerkt met klanten, waarbij we hun wensen en feedback als leidraad hebben genomen. Deze branchespecifieke aanpak heeft geleid tot een uitgebreid assortiment Kipper bedrijfswagens die perfect aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Als gebruiker behoud je te allen tijde volledig zicht op de lading en de ruimte achter het voertuig tijdens het kiepen, dankzij het langere krulsnoer. Bovendien bieden we nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische variant.

Kipper 2

Functionaliteiten van een kipper

De Kipper maakt het laden en lossen van goederen aanzienlijk eenvoudiger. Dankzij de kantelbare bak, die naar achteren of naar drie zijden kan kiepen, wordt het hanteren van lading een stuk minder arbeidsintensief. Bovendien kunnen de zijwanden worden geopend, waardoor je de Kipper moeiteloos vanuit elke hoek kunt beladen. Hierbij geldt geen hoogtebeperking, want met de Kipper kun je tot maar liefst 4 meter hoog laden, wat ideaal is bij het vervoeren van omvangrijke goederen. Veiligheid staat voorop, want de ERGO Kipper wordt geleverd met een gebruikershandleiding, ERGO-certificaat en voldoet aan CE-normen, zodat berijders optimaal geïnformeerd zijn over het gebruik. Bovendien biedt de dubbele zijdelingse afscherming niet alleen extra veiligheid maar fungeert ook als handige opstap, waardoor een veilige toegang tot de laadbak volgens het 'driepuntscontact' principe (2 voeten en hand) wordt geboden.

Kipper 3

De mogelijkheden van de Kipper

Bij Volkswagen Bedrijfswagens biedt de Kipper een scala aan veelzijdige opties. Je kunt kiezen tussen een enkele of dubbele cabine, waardoor je de juiste configuratie kunt selecteren voor jouw specifieke behoeften. De Kipper biedt flexibiliteit in het laden en lossen met de mogelijkheid om achterover of naar drie zijden te kiepen. Daarnaast is er een praktische traanplaat opbergkist beschikbaar, evenals afneembare opzetborden voor extra laadruimte. Het afneembare zwaailicht zorgt voor de nodige signalering op de werkplek, waardoor de Kipper een veelzijdige en praktische keuze is voor diverse bedrijfstoepassingen.

Kipper 4

Voordelen Kipper

De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper biedt een scala aan voordelen die zowel de efficiëntie als de ergonomie van de gebruiker bevorderen. Het chassis frame is uitgerust met zelfsmerende kogeldraaipunten en een hydraulische kiepcilinder, wat niet alleen duurzaamheid, maar ook soepele prestaties garandeert. Met een elektrohydraulische pompunit voor eenvoudig kiepen en een afstandsbediening met een groot bereik via het krulsnoer is de bediening van de Kipper uiterst handig. Bovendien draagt de ERGO-certificering van Volkswagen Bedrijfswagens bij aan het ergonomische ontwerp van de Kipper, wat voldoet aan alle relevante Arbo-wetgeving. Hiermee is deze Kipper bij uitstek geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals gemeentelijke groenvoorziening, hoveniers, wegenbouwers, aannemers en sociale werkplaatsen, waar zowel efficiëntie als het welzijn van de gebruiker van cruciaal belang zijn.

Krijg hoogwaardig advies!
Type voertuig
Merk