Open chassis 1920x1080

Open chassis

Open chassis

Dankzij de open laadbak wordt het in- en uitladen van voorwerpen aanzienlijk vereenvoudigd. De zijwanden kunnen namelijk worden geopend, waardoor de open laadbak vanuit elke hoek moeiteloos toegankelijk is. Dit biedt aanzienlijke voordelen bij het vervoeren van grote objecten en versnelt het laden en lossen aanzienlijk. Met een open laadbak wordt de beschikbare ruimte niet beperkt door de hoogte van de bedrijfswagen, maar door de maximale toegestane voertuighoogte van 4 meter.

Open chassis 2

Waarom een open chassis?

Dankzij de open laadbak wordt het laden en lossen van voorwerpen aanzienlijk vereenvoudigd. De zijwanden kunnen namelijk worden geopend, waardoor de open laadbak vanuit alle hoeken moeiteloos toegankelijk is, wat vooral van pas komt bij het vervoer van grote objecten en het versnellen van het laad- en losproces. Bovendien is de beschikbare ruimte niet beperkt tot de hoogte van de bedrijfswagen, maar reikt tot de maximaal toegestane voertuighoogte van 4 meter. Daarnaast biedt de dubbele zijdelingse afscherming niet alleen extra veiligheid, maar fungeert ook als een handige opstap, waardoor een veilige en gemakkelijke toegang tot de laadbak volgens het 'driepuntscontact' principe (2 voeten en hand) wordt geboden.

Open chassis 3

Open chassis voor hoveniers

De open laadbak is niet alleen een handige keuze voor veel bedrijfstakken, maar wordt extra waardevol voor professionals in de agrarische sector en groenvoorziening, waar dagelijkse omgang met omvangrijke materialen vereist is. In deze sectoren is duurzaamheid en bestendigheid van groot belang, vooral omdat de laadbak vaak in aanraking komt met mest, gewassen, grond en planten. Laat de open laadbak een deel van de zware lasten verlichten, of kies voor het comfort van de kipper als je de volledige inhoud in één keer wilt lossen. Met de open laadbak ben je op elk terrein, ongeacht het weer, in je element. Dit maakt jouw dagelijkse werk niet alleen efficiënter, maar voegt ook een dosis plezier toe aan je routine.

Open chassis 4

Voordelen open chassis

De open laadbak, beschikbaar in zowel de Transporter 6.1 als de Crafter, is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Deze veelzijdige laadbak maakt eenvoudig laden en lossen mogelijk, zonder hoogtebeperking, en is ontworpen om stevigheid te bieden. Vooral in de agrarische sector, groenvoorziening en wegenbouw komt deze oplossing goed van pas. De ergonomisch verantwoorde opbouw zorgt voor comfortabel werken, en elk voertuig wordt geleverd met een ERGO-certificaat, wat aantoont dat de werkgever voldoet aan de ARBO-richtlijnen. Dit maakt de open laadbak niet alleen praktisch, maar ook veilig en ergonomisch verantwoord.

Krijg hoogwaardig advies!
Type voertuig
Merk