Volkswagen ID Buzz Cargo Maatwerkoplossingen 1920x1080

Volkswagen ID.Buzz Cargo Maatwerkoplossingen

Jouw persoonlijke ID. Buzz Cargo

Omdat je bedrijf uniek is. Omdat jouw dagelijkse werkzaamheden vragen om specifieke, maar ook duurzame en toekomstgerichte oplossingen. En... omdat je gewoon kwaliteit wilt leveren. Daarom bieden wij nu óók voor de ID. Buzz Cargo carrosseriebouw op maat, zodat jij binnenkort in je ideale elektrische bedrijfswagen rijdt en daarmee verzekerd bent van toegang tot binnensteden in de toekomst.

ID Buzz Cargo Gesloten laadbak 1280x720
ID. Buzz Cargo gesloten laadbak

De veelzijdige Volkswagen ID. Buzz gesloten laadbak is ontworpen met een indrukwekkend laadvermogen van ongeveer 500 kg, waardoor je moeiteloos al je lading kunt vervoeren. Standaard voorzien van handige achterdeuren, biedt deze laadbak flexibiliteit en gebruiksgemak. Voor nog meer aanpassingsmogelijkheden is het mogelijk om tegen een meerprijs zijdeuren en/of rolluiken aan beide zijden toe te voegen, waardoor je jouw bedrijfswagen perfect kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften en werkzaamheden.

Ontdek de mogelijkheden van de ID.Buzz
ID Buzz Cargo open laadbak 1280x720
ID. Buzz Cargo open laadbak, kipper en veegvuil

Ontdek de uitstekende mogelijkheden van de ID. Buzz Cargo open laadbak, kipper en veegvuil, die elk zijn geoptimaliseerd voor jouw specifieke behoeften. Met een indrukwekkend laadvermogen tot ongeveer 400-450 kg biedt de open laadbak voldoende ruimte voor al je lading. De laadbak heeft een lengte van 2,2 meter en een breedte van 1,85 meter, waardoor je niet alleen veel kunt vervoeren, maar ook gemakkelijk toegang hebt tot verschillende soorten ladingen. Maak deze opties nog veelzijdiger en pas ze aan naar jouw wensen.

Ontdek de mogelijkheden van de ID.Buzz