Bedrijfswageninrichting 1920 x 1080

Bedrijfswageninrichting

Maatwerk bedrijfswagen inrichting

Elke ondernemer zet zijn bedrijfswagen op zijn eigen manier in. Maatwerk bedrijfswageninrichting van Den Engelsen Bedrijfswagens voorziet in alle wensen, zodat uw bedrijfswagen aansluit bij uw bedrijf en bij uw werkzaamheden. Bij Den Engelsen begrijpen we dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is. Geen enkele bedrijfswagen die onze werkplaats verlaat is ‘standaard’.

Bedrijfswageninrichting 1 1280 X 720

Bedrijfswageninrichting voor iedereen

De ene ondernemer wil allerlei gereedschap meenemen, de ander bezorgt pakketten en heeft hiervoor rekken in zijn bedrijfswagen nodig. Wij snappen dat, daarom is geen enkele bedrijfswagen die onze werkplaats verlaat "standaard". Wij helpen onze klanten met de inrichting van hun bedrijfswagen. 

Bedrijfswageninrichting 2 1280 X 720

Maatwerkopties

Onderstaande maatwerkopties bieden wij aan om van een bedrijfswagen úw bedrijfswagen te maken:

  • Laadruimtebetimmering
  • Sidebars
  • Zwaailichten/flitsers
  • Imperialen
  • Ladders
  • Achteruitrijcamera's
  • Dashcam's
  • (Hulp-) luchtvering
  • Alarmsystemen
  • Bindrails
Bedrijfswageninrichting 3 1280 X 720

Partners in maatwerk

Ook in het inbouwen van een dubbele cabine, het installeren van een laadlift, of het plaatsen van een tussenwand voorziet Den Engelsen. Dit doen wij in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners, zodat ons maatwerk de hoogste standaard heeft. Natuurlijk kunnen wij ook in de bestickering van uw nieuwe bedrijfswagen voorzien.

Bedrijfswageninrichting 4 1280 X 720

Maatwerk accessoires voor uw bedrijfswagen

Met ons ruime assortiment accessoires kunt u uw bedrijfswageninrichting helemaal aanpassen aan uw wensen. Zo wordt uw bedrijfswagen een verlengstuk van uzelf en uw onderneming. Of u nu een ladderrek of een op maat gemaakte gereedschapskist nodig heeft, wij hebben de perfecte pasvorm voor elke maat vrachtwagen of bestelwagen. Ontdek interieur- en exterieuraccessoires die zowel functionaliteit als stijl bieden. Van praktische functies zoals bedliners en opstapstangen tot luxere upgrades zoals chromen wielen en treeplanken - u kunt precies vinden wat u nodig heeft om uw bedrijfsvoertuig er professioneel en stijlvol uit te laten zien.

Bedrijfswageninrichting 5 1280 X 720

Hoelang duurt het ombouwen van een bedrijfswagen?

Wij raden u aan om hierover contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarin worden uw persoonlijke wensen verkend en informatie wordt verstrekt over de bedrijfswageninrichting die u wenst.

Plan hier uw adviesgesprek!
Bedrijfswageninrichting 6 1280 X 720

Wie bouwt de bedrijfswagens om tot de gepersonaliseerde bedrijfswagens?

Bijna altijd voert Den Engelsen Bedrijfswagens deze ombouw en inrichting van bedrijfswagens zelf uit, met daarvoor gekwalificeerde monteurs in onze eigen werkplaats. Voor sommige wensen werken wij samen met gespecialiseerde partners.

Plan hier uw adviesgesprek

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

In een adviesgesprek worden uw persoonlijke wensen verkend en informatie wordt verstrekt over de bedrijfswageninrichting die u wenst.

Plan nu uw adviesgesprek