Koelwagen 1920 x 1080

Koel- en Vrieswagens

Een bestelwagen als koelwagen of vrieswagen

Als specialist op gebied van koel- en vrieswagens levert Den Engelsen Bedrijfswagens verschillende oplossingen, van af fabriek tot inbouw. Neem bijvoorbeeld de Volkswagen Crafter, de bestelwagen als koelwagen. Of bekijk één van onze oplossingen voor het inbouwen van een koelinstallatie in uw bedrijfswagen. Den Engelsen Bedrijfswagens laat u niet in de kou staan!

Koelwagen 1 1280 x 720

Onderscheidende koelwagens en vrieswagens

Koelwagens en vrieswagens zijn belangrijk voor alle bedrijven die werken met versproducten en die te maken hebben met regels omtrent voedselveiligheid. Speciaal voor bedrijven met specifieke wensen ten aanzien van gekoeld transport, biedt Den Engelsen in samenwerking met Carrier verschillende oplossingen aan. Wij leveren verschillende vriesinstallaties (tot -18°C) en koelinstallaties voor uw bedrijfswagen of bestelwagen. Ook voor een multi-temp bestelwagen, waarbij grote temperatuurverschillen mogelijk wordt, kunt u bij ons terecht. En zelfs het verwarmen van één compartiment behoort tot de mogelijkheden.

Koelwagen 3 1280 x 720

Onderhouden van koelwagens en vrieswagens

Voor koel- en vrieswagens gaat is goed onderhoud essentieel. Als deze voertuigen niet goed worden onderhouden, presteren ze niet goed waardoor ze zelfs gevaarlijk zijn om mee te rijden. Bij Den Engelsen begrijpen we hoe belangrijk het is om regelmatig onderhoud aan deze voertuigen te laten uitvoeren. Daarom zijn we gespecialiseerd in het leveren van zowel verkoop- als onderhoudsdiensten voor bestelwagens met koel- of vriesinstallaties.

Bespreek uw mogelijkheden!
14 Schoen Transport

Altijd vooruit! Ook met ons onderhoud!

Onze gekwalificeerde technici hebben uitgebreide kennis van de verschillende componenten in koel- of vrieswagens en hoe ze onderhouden moeten worden. Daarbij gebruiken we alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat uw voertuig zo efficiënt mogelijk blijft werken. Naast reguliere onderhoudsdiensten aan uw bedrijfsvoertuig bieden we ook geavanceerde reparaties voor het koelsysteem. Zo kunt u Altijd Vooruit met een optimaal gekoelde lading, terwijl u profiteert van onze warme en persoonlijke dienstverlening.

Bekijk uw mogelijkheden!

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

Als u meer vragen dan antwoorden heeft, neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Den Engelsen Bedrijfswagens laat u niet in de kou staan!

Plan nu uw adviesgesprek