Kipper 1920 x 1080

Open laadbak & Kipper

Een bedrijfswagen met laadbak of kipper

Een bedrijfswagen met laadbak of kipper kent veel toepassingen. Vooral in de agrarische sector of groenvoorziening voor inzet door bedrijven of gemeenten. Den Engelsen Bedrijfswagens biedt bedrijven die behoefte hebben aan een bedrijfswagen met laadbak of kipper de oplossing in de vorm van de Volkswagen Transporter en Crafter. Deze veelzijdige bedrijfswagens hebben een goede reputatie op gebied van betrouwbaarheid en inzetbaarheid. Kies dus een Volkswagen bedrijfswagen met een laadbak, bijvoorbeeld omdat u zand, mest, planten of gewassen moet vervoeren. Wilt u de lading gemakkelijk lossen, upgrade dan gemakkelijk naar een kipper.

Kipper 1 1280 x 720

De voordelen van een kipper

Open kippers zijn een ideale oplossing voor vele toepassingen vanwege hun veelzijdigheid, veiligheid en kosteneffectiviteit. De belangrijkste voordelen zijn onder meer dat alle kippers die wij aanbieden ARBO-gecertificeerd zijn, voorzien van de CE-markering en veilig in gebruik. Bovendien kunnen speciale constructies en conversies worden aangevraagd om te voldoen aan specifieke behoeften van verschillende toepassingen.

Kipper 2 1280 X 720

Kippers voor zware ladingen

Kippers zijn een essentieel hulpmiddel voor elk bedrijf dat regelmatig zware ladingen vervoert. Met zoveel verschillende functies die beschikbaar zijn, leggen we graag uit welke mogelijkheden en voordelen een kipper bedrijfswagen biedt. De achteroverhellende functie van een laadbak met kipper zorgt ervoor dat u materialen eenvoudig kunt storten. Ook zijn er meerdere posities mogelijk voor de laadvloer van uw bedrijfswagen met open laadbak. U kunt uw kipper uitbreiden met traanplaat-opbergdozen om spullen zoals tuinmateriaal, schoppen en bezems veilig op te bergen terwijl u onderweg bent. Daarnaast is er ook de optie om een afneembaar zwaailicht toe te voegen op uw kipper en bieden afneembare opzetborden extra bescherming tegen mogelijk morsen of schades.

Kipper 3 1280 x 720

Over de Transporter en Crafter met laadbak

De Volkswagen Transporter en Crafter met open laadbak worden passend gemaakt op basis van het type ladingen dat u vervoert en het doel waarvoor u de bedrijfswagen wilt inzetten. Een laadvloer met krachtige antisliplaag of het gebruiken van dikkere staalsoorten zijn enkele van de vele mogelijkheden voor het inrichten van een Volkswagen met open laadbak. Thuis in elk terrein, klaar voor elke klus: ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens met open laadbak & kipper bij Den Engelsen Bedrijfswagens.

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

Ook voor vragen over Kippers helpen we u graag verder! Onze accountmanagers staan klaar om u advies te geven, zodat u altijd vooruit kunt!

Plan nu uw adviesgesprek