Den Engelsen Bedrijfswagens officieel Erkend Duurzaam

Den Engelsen Bedrijfswagens officieel Erkend Duurzaam
Den Engelsen Bedrijfswagens nu Erkend Duurzaam!

We zijn trots om aan te kondigen dat Den Engelsen Bedrijfswagens nu officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd is! Dit certificaat, uitgereikt door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM), erkent onze inzet voor duurzaam ondernemen in al onze activiteiten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen draait niet alleen om het milieu; we hechten ook veel waarde aan onze dienstverlening, ons personeel, inkoop, financiën en communicatie. Daarnaast hebben we aanzienlijke inspanningen geleverd om onze werkplaats en bedrijf duurzaam in te richten en verstandig om te gaan met energie.

Duurzaamheid betekent ook het welzijn van onze medewerkers waarborgen en een positieve impact hebben op onze gemeenschap en het milieu. Met het Erkend Duurzaam certificaat garanderen we niet alleen toekomstbestendigheid, maar ook energiebesparingen en een vermindering van onze CO2-uitstoot. We zijn gedreven onze verantwoordelijkheid te nemen tegenover mens, milieu en maatschappij.

Dit certificaat is een erkenning van al onze inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden. 

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG en STIBA, uitgevoerd door IvDM.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief