Hendrix loon- en landbouwbedrijf kiest al ruim 7 jaar unaniem voor Den Engelsen

Hendrix loon- en landbouwbedrijf kiest al ruim 7 jaar unaniem voor Den Engelsen

Hendrix loon- en landbouwbedrijf uit Merselo is een gespecialiseerd loonbedrijf in de champignonteelt. Al ruim 50 jaar vullen ze champignoncellen op locatie bij diverse champignonkwekers in de werkgebieden Zuid-Nederland, Nederlandtalig België en het grensgebied van Duitsland. Sinds 2003 staat Wilbert Heldens samen met zijn vrouw Heidi en zwager Erick aan het roer van dit mooie familiebedrijf. Ruim zeven jaar geleden kochten ze hun eerste Volkswagen Caddy bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Dit was het begin van een langdurige samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Sector-switch
Het bedrijf opgericht in 1968 is destijds begonnen in het agrarisch loonwerk, maar dat bleek van korte duur. ‘We zijn toentertijd bij toeval benaderd door een compost leverancier met de vraag of we wilden beginnen met het vullen van champignoncellen. Dat bleek vanaf het begin zo’n succes, dat we ons in deze sector hebben doorontwikkeld en we het hele agrarische loonwerk na een paar jaar al hebben afgestoten’, aldus eigenaar Wilbert.

Trouwe klant
Terugkijkend in zijn boekhouding ziet Wilbert dat de eerste factuur afkomstig is uit december 2014. ‘We kochten toen onze eerste bedrijfswagen bij jullie, dat was een Volkswagen Caddy. In de loop der jaren hebben we hier nog een Caddy en Transporter aan toegevoegd. Vanaf het begin verliep de samenwerking zo goed, dat het voor ons logisch was om steeds weer terug te komen. Niet alleen voor de aanschaf van nieuwe bedrijfswagens, maar ook voor het stuk onderhoud. We hebben zelfs onlangs een nieuwe MAN bij jullie gekocht’.

Zware vloot
De ‘zware lijn’ bedrijfswagens is in dit wagenpark de meerderheid. Naast drie Volkswagens, bestaat de verdere vloot uit 11 vrachtwagens van de merken Volvo en DAF. Hier komt binnenkort nog een gloednieuwe MAN bij. Wanneer we inzoomen op de leeftijden van de Volkswagens, zit er bij iedere aankoop ongeveer twee jaar tussen. ‘Onze eerste Caddy is van 2014, de Transporter is nu drie jaar oud en de meest recente Caddy is inmiddels ruim één jaar oud. Die laatste Caddy hebben we gekocht om de Caddy uit 2016 te vervangen’.

Super service
Hendrix loon- en landbouwbedrijf is niet alleen sinds zeven jaar een trouwe koopklant, ook worden de wagens vanaf dat moment naar volle tevredenheid door Den Engelsen onderhouden. ‘Dat heeft alles te maken met de service van de werkplaats, daar ben ik echt enorm over te spreken. Ik hoef maar te bellen en het word opgelost. Ze verlenen echt super service’ Ook heeft Wilbert zeer positieve ervaringen over de geleverde kwaliteit. ‘Wanneer er iets met m’n wagens aan de hand is, geef ik ze met een gerust hart af in de werkplaats. Ik weet gewoon dat ze echt naar kwaliteit worden gerepareerd en ik er weer een lange tijd zonder problemen mee vooruit kan’.

Vertrouwen als basis
Vertrouwen speelt een grote rol in de samenwerking tussen Wilbert en Den Engelsen. Werkplaats chef Nick Lahaije levert hier een grote bijdrage aan. ‘De samenwerking verloopt echt perfect. Ik krijg vrijwel alles met Nick geregeld. Hij beseft zich maar al te goed dat mijn wagens niet lang stil kunnen staan en zorgt ervoor dat ik ze optimaal kan benutten. Dat zie je ook echt terug in de manier waarop hoe hij onze onderhoudsafspraken inplant. Nick doet er gewoon alles aan om ons mobiel te houden, en dat is voor ons heel belangrijk. Ik moet erop kunnen vertrouwen dat mijn wagens blijven lopen, en daarin vertrouw ik volledig op de werkplaats in Venlo’.

‘Ik moet erop kunnen vertrouwen dat mijn wagens gewoon blijven lopen, en daarin vertrouw ik volledig op de werkplaats in Venlo’

Niets dan lof
Wanneer iemand Wilbert zal vragen naar een goede bedrijfswagendealer, is Den Engelsen Bedrijfswagens zonder enige twijfel zijn aanbeveling. ‘Ik ben super tevreden over mijn Transporter en beide Caddy’s en daarnaast ben ik zeer te spreken over de werkplaats in Venlo en mijn manier van samenwerken met Nick Lahaije. Ik zie dus echt geen enkele reden om naar een andere garage te gaan, dit krijg ik niet gauw meer’.

Hendrix Loon en landbouwbedrijf
Meld je aan voor onze nieuwsbrief