Nieuwe website voor Den Engelsen Top Used !

Nieuwe website voor Den Engelsen Top Used !

In de dynamische markt voor zakelijk transport willen wij voorop blijven lopen. Daarom hebben we vorig jaar besloten ons dienstenpakket uit te breiden naar de in- en verkoop van gebruikte bedrijfswagens. Met Den Engelsen Top Used zijn we nu dé partner voor ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbare bestelwagens en trucks. En dat bevalt ons zo goed dat we nu een Den Engelsen Top Used website hebben gelanceerd, zodat alles voor gebruikte voertuigen nu op één plek te vinden is.

Bij Den Engelsen Top Used kunt u niet alleen terecht voor de aankoop of verkoop van gebruikte bedrijfswagens, maar ook voor al uw vragen en advies. Ons team staat klaar om u te voorzien van een betrouwbare inruilprijs en gedegen advies over specifieke voertuigen op de markt. We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Ons toegewijde team van inkopers en verkopers volgt de markt van gebruikte bestelwagens en trucks nauwlettend. We leggen sterke en duurzame relaties met verkopers in binnen- en buitenland, en hebben daardoor zicht op voertuigen die mogelijk binnen ons eigen netwerk beschikbaar komen. Op die manier kunnen we vraag en aanbod optimaal op elkaar afstemmen.

Ontdek de nieuwe Den Engelsen Top Used website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief