Klant aan het woord: Opvallers

Klant aan het woord: Opvallers

Merken sterker maken, dat is Opvallers missie. Het bureau uit Eindhoven is er heilig van overtuigd dat er geen tweede kans bestaat voor een eerste indruk. Daarom zetten ze iedere dag alles op alles om merken vanaf het eerste moment op te laten vallen. Dit doen ze voor diverse grote opdrachtgevers zoals Venco, Chocomel, Pepsi en Thuisbezorgd. Om ook zelf goed voor de dag te komen, kochten ze meerdere Volkswagen Crafters bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Volgens logistiek medewerker Roland van de Laar materiaal om dik tevreden over te zijn.

Afloop leasecontract
De aanschaf van nieuwe bedrijfswagens komt altijd voort uit een reden. De afloop van het leasecontract was voor Opvallers het motief om op zoek te gaan naar goede vervangbare wagens. Na met meerdere bedrijven om de tafel te hebben gezeten, bleek de combinatie Volkswagen en Den Engelsen Bedrijfswagens de ultieme winnaar. ‘De kennismaking met Den Engelsen schepte direct vertrouwen, al vanaf het eerste moment voelde het goed’, aldus Roland.

‘De kennismaking met Den Engelsen schepte direct vertrouwen, al vanaf het eerste moment voelde het goed’

Factoren
Openheid, eerlijkheid en klantgerichtheid hebben de doorslag gegeven om hun pijlen te richten op Den Engelsen Bedrijfswagens. Toch was er nog een ander punt wat Roland zijn aandacht trok. ‘Het meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Ze luisterden echt naar onze vervoerswensen en kwamen met oplossingen die perfect pasten bij onze werkzaamheden en wensen‘. Ook de betrouwbaarheid van Volkswagen was voor Roland een zwaar meewegende factor. ‘Hiervoor reden we een ander merk en met de laatste twee hebben we heel wat problemen gehad. Die vielen vaak uit, waardoor het vertrouwen in het merk compleet verloren ging. Volkswagen daarentegen staat toch wel bekend als een betrouwbaar en degelijk merk, en dat is enorm belangrijk. Ook de prijs sprak onder de streep sprak ons aan’.

‘Het meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Ze luisterden echt naar onze vervoerswensen en kwamen met oplossingen die perfect pasten bij onze werkzaamheden en wensen‘.

Snel geschakeld
‘Vanaf het eerste moment dat we bij Den Engelsen binnenstapten zijn we goed en netjes geholpen. En dat worden we nog steeds. Paul de Bresser is daarin een heel fijn contactpersoon. Ik merk aan alles dat hij ons echt wil helpen, en niet alleen wil verkopen. Een paar weken na aflevering reden we één van de nieuwe bussen totalloss. Paul heeft toen echt ontzettend snel geschakeld en geweldig gehandeld. Hij heeft ondanks het lastige parket waar de autobranche nu mee kampt er toch voor kunnen zorgen dat er direct een showmodel onze kant op kwam. Dat is echt geweldig opgelost, zeker in deze tijd denk ik echt dat we hiervoor in onze handjes mogen klappen.’

Service
Wanneer Roland Den Engelsen op het gebied van service vergelijkt met dealers uit het verleden springt er voor hem één ding met kop en schouders uit. ‘Het spreekt me heel erg aan dat de wagens bij jullie maximaal één dag in de werkplaats staan. Zeker in onze business is dat fijn. Bij de vorige garage konden we de wagens goed een week kwijt zijn en dat zorgde vaak voor problemen. We kunnen het ons gewoon niet veroorloven om een auto langer dan één maximaal twee dagen kwijt te zijn. Het moet gewoon goed en snel worden opgelost’.

Fijne en goede steun
Voor veel bedrijven zorgde de coronapandemie voor financiële onzekerheden. Ook de promotiebranche ontving hierdoor rake klappen. ‘We hebben echt enorm veel last gehad van corona. Veel opdrachtgevers stopten tijdelijk de fysieke promotie van hun merk wat voor ons resulteerde in geen werk dus geen inkomsten. Precies in die periode zouden we twee nieuwe bakwagens geleverd krijgen, wat voor ons een enorme financiële klap zou zijn. Met veel hulp van Paul hebben we de levering een paar maanden weten op te schuiven en heeft hij ze wat langer op jullie terrein vast kunnen houden. Dus ook daarin is Den Engelsen een hele fijne en goede steun geweest’.

Volmondig ja
‘Jazeker, zonder twijfel’ is het korte maar duidelijke antwoord van Roland op de vraag of hij Den Engelsen aan anderen zou aanbevelen. ‘Het contact is enorm goed onderling en dat werkt gewoon heel fijn. Jullie zijn enorm klantvriendelijk, betrouwbaar en denken echt met de klant mee. Ik heb gewoon het gevoel dat jullie het belang van de klant altijd voorop zetten. Voor mij in ieder geval reden genoeg om nog klant bij jullie te blijven’.

‘Jullie zijn enorm klantvriendelijk, betrouwbaar en denken echt met de klant mee. Ik heb gewoon het gevoel dat jullie het belang van de klant altijd voorop zetten. Voor mij in ieder geval reden genoeg om nog klant bij jullie te blijven’

Meld je aan voor onze nieuwsbrief