Den Engelsen Bedrijfswagens wederom in de prijzen!

Den Engelsen Bedrijfswagens wederom in de prijzen!

Bij de jaarlijkse ‘Dealer van het Jaar verkiezing’ van Volkswagen Bedrijfswagens is Den Engelsen Bedrijfswagens uitgeroepen tot beste Volkswagen Bedrijfswagens Sales Dealer van Nederland

Alle Volkswagen Bedrijfswagens-dealers zetten zich dag in dag uit in om het werk van hun klanten door te laten gaan. De beste bedrijfswagens en service van het hoogste niveau staan daarbij centraal. Met de jaarlijkse Dealer van het Jaar-award stimuleert importeur Pon’s Automobielhandel elke dealer om de lat elk jaar opnieuw weer hoger te leggen op het gebied van service en klanttevredenheid. Bij de benoeming van Sales dealer van het jaar wordt niet alleen gekeken naar de verkoopprestaties, maar juist ook naar de kennis, expertise en klantgerichtheid van onze medewerkers. ‘Het is voor iedereen een bijzondere tijd. Voor onze klanten en ook voor onze mensen. Ze worden dagelijks geconfronteerd met diverse uitdagingen maar doen er alles aan om onze klanten goed te ondersteunen. Ze beseffen zich als geen ander hoe belangrijk een bedrijfswagen is voor een ondernemer. Deze prijs is dan ook een mooi bevestiging van de betrokkenheid en expertise van onze mensen. Een echte kroon op het werk.’, aldus Michel Den Engelsen.

Het is niet de eerste keer dat Den Engelsen Bedrijfswagens in de prijzen valt. Sterker nog, sinds de overname van de vier filialen van MAN in Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo en het Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Eindhoven in augustus 2019 is Den Engelsen bij iedere uitreiking in de prijzen gevallen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief