Volkswagen onderhoud & reparatie

Volkswagen onderhoud & reparatie

Goed nieuws voor ondernemers en bedrijven die in het bezit zijn van een Volkswagen bedrijfswagen! Den Engelsen Bedrijfswagens, uw vertrouwde bedrijfswagendealer, introduceert een reeks nieuwe onderhoudsvoordelen om uw Volkswagen in topconditie te houden en uw kosten te beperken. We zijn verheugd om u een All-in APK-service aan te bieden voor een ongekend scherpe prijs van slechts €30, het hele jaar door geldig.

Uitgebreide voordelen bij onderhoud

Naast de voordelige All-in APK, profiteren klanten van diverse andere geweldige voordelen. Als erkende Volkswagen bedrijfswagendealer bieden wij maar liefst 4 jaar garantie op alle reparaties aan uw bedrijfswagen. Dit betekent dat u volledige gemoedsrust heeft en zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten.

Daarnaast ontvangt u bij elk onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen gratis pechhulp in heel Europa. Met deze uitgebreide pechhulpservice kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat u altijd kunt rekenen op snelle en betrouwbare ondersteuning, waar u ook bent.

Langdurige voordelen, het hele jaar door

Belangrijk om te vermelden is dat deze aantrekkelijke onderhoudsvoordelen het hele jaar door geldig zijn. Het is geen tijdelijke actie, waardoor u op elk gewenst moment van het jaar kunt profiteren van deze geweldige aanbiedingen voor uw Volkswagen bedrijfswagen. Bij Den Engelsen Bedrijfswagens zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten op de lange termijn en bieden we voortdurend uitstekende service en voordelen.

Maak nu een afspraak!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief