Volkswagen Crafter 1920 x 1080
Ontwikkeld met en voor vakmannen

Volkswagen Crafter

Maak zwaar werk licht met de Volkswagen Crafter

Hoe bouwt u een bedrijfswagen waarmee u écht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan échte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen maakten we de nieuwe Crafter. Een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt.

Volkswagen Crafter 1 1280 x 720

Volkswagen Crafter - Groots in grote klussen

De Volkswagen Crafter is de juiste bestelwagen voor grote en zware klussen. Bij het ontwerpen is gedacht aan alle verschillende gebruikers, van elektriciens tot timmerlieden en koeriers tot winkeliers. Zo biedt de Crafter een alles-in-één oplossing voor uw transportbehoeften. De laadruimte van de Crafter kan ingericht worden met bedrijfswageninrichting tot een efficiënte werkplaats op wielen. Bij Den Engelsen Bedrijfswagens beschikken we over alle informatie die u nodig heeft om zich te laten overtuigen van de verdere kwaliteiten. De Volkswagen Crafter staat al jarenlang bekend als een betrouwbare en breed inzetbare bedrijfswagen. De indrukwekkende specs van de Crafter zijn er het voorbeeld van: een krachtige doch zuinige motor en een laadruimte waarbij elke centimeter te benutten is, maken van de grote bedrijfswagen een grootse speler. Hoe u hem ook gebruikt.

Vraag een offerte aan!

Standaard innovatieve systemen van de Crafter

De Volkswagen Crafter is standaard voorzien van innovatieve veiligheidssystemen om chauffeurs en andere medeweggebruikers te beschermen. Deze systemen zijn ontworpen om bestuurders te helpen beschermen tegen mogelijke gevaren in het verkeer en ervoor te zorgen dat hun voertuigen in de best mogelijke staat blijven. De Volkswagen Crafter beschikt niet alleen over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, maar deze voorzieningen helpen ook de kosten te verlagen die gepaard gaan met vermijdbare schade aan het voertuig.

Standaard is de Volkswagen Crafter voorzien van:

 • Zijflankbescherming
 • Aanhangwagen-assistent
 • Adaptive Cruise Control
 • Park assist
 • Lane assist
Volkswagen Crafter 2 1280 x 720
Crafter Hotspot
 • Maximale Functionaliteit

  De Volkswagen Crafter bezit over indrukwekkende mogelijkheden en eigenschappen. Het eersteklas comfort en het uitgekiend opberg-concept zijn baanbrekend in de klasse van grote bestelwagens.

 • Airconditioningsysteem Climatronic

  Om optimale werkomstandigheden te creëren zijn er zorgvuldig geselecteerde opties verkrijgbaar, zoals stoelvering voor meer comfort en een verwarmd stuurwiel voor extra luxe. De universele laadvloer is een praktisch staaltje die van de Crafter een gewilde bedrijfswagen maken. Opbergsystemen kunnen probleemloos kunnen worden geplaatst en verwijderd – zonder lijmen en boren. De Crafter is ook de enige bus met flexibel aanpasbare dakdrager binnenin de laadruimte.

Specificaties van uw nieuwe Crafter

Samen op zoek naar uw Crafter, voor iedere klus een gepersonaliseerde auto.

Lengtes Verschilende lengtes beschikbaar
Laadvermogen Tot 18,4 m³
Laadvermogen Tot 3103 kg
Garantie Altijd 4 jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Volkswagen Crafter?

Volkswagen-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de Volkswagen Crafter úw Volkswagen Crafter te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

Volkswagen Crafter kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een bestelwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De Volkswagen Crafter is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe bestelwagen aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de Volkswagen Crafter de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte Volkswagen Crafter

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de Volkswagen Crafter

Ik wil


Contact gegevens