Oprijwagen 1

Oprijwagen

Oprijwagen

Stel je voor dat je snel en veilig zowel kleine als grote voertuigen moet transporteren. Daarom hebben we in samenwerking met Tijhof Autotransportsystemen de Volkswagen Crafter Oprijwagen ontwikkeld. Met een indrukwekkend laadvermogen van 2800 kg, een handige elektrische lier, inklapbare stukken op de oprijplanken en handige opbergruimte, biedt dit voertuig ultiem gemak. Het is de perfecte keuze voor efficiënt transport van auto's, zelfs in combinatie met een aanhanger.

Oprijwagen 1

Wat zijn de mogelijkheden van een oprijwagen?

De Oprijwagen biedt een scala aan mogelijkheden die het transport van voertuigen eenvoudig en efficiënt maken. Met een ingebouwde elektrische lier wordt het laden en lossen moeiteloos, terwijl de volledige luchtvering op de achteras zorgt voor een soepele en stabiele rit. Daarnaast zijn klapstukken op de aluminium oprijplanken beschikbaar, wat handig is bij het in- en uitrijden van voertuigen. De gesloten laadvloer biedt niet alleen extra veiligheid, maar ook opbergruimte, waardoor deze Oprijwagen de ideale keuze is voor verschillende transportbehoeften.

Oprijwagen 3

Wat zijn de voordelen van een oprijwagen?

Een oprijwagen biedt aanzienlijke voordelen voor het vervoer van voertuigen. Met een hoog laadvermogen is het ideaal voor het transporteren van verschillende voertuigen, en is beschikbaar voor bestuurders met een B- (klein), BE en C-rijbewijs. Bovendien is het mogelijk om meerdere auto's tegelijk te vervoeren in combinatie met een aanhangwagen, wat de efficiëntie verhoogt. Deze oprijwagens kunnen volledig aan jouw wensen worden aangepast, waardoor ze een flexibele en veelzijdige oplossing zijn voor uiteenlopende transportbehoeften.

Krijg hoogwaardig advies!
Type voertuig
Merk