Bakwagen 1920 x 1080

Carrosseriebouw

Carrosseriebouw

Je zoekt eigenlijk maar één essentiële factor: een bedrijfsvoertuig dat naadloos aansluit op je dagelijkse taken. Ongeacht je vakgebied, de vakkundigheid van onze carrosseriebouwers zorgt ervoor dat je binnenkort kunt rekenen op een betrouwbaar voertuig. Of je nu denkt aan de Caddy, Transporter 6.1, Crafter of e-Crafter, ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden, zoals de bakwagen, open laadbak, kipper, rolstoelbus en koelwagen, die perfect bij jouw behoeften passen.

Bakwagen 1280 x 720
Verzet bakken met werk

bakwagens

Als je meer zoekt dan slechts een doorsnee bus, als je met rijbewijs B het maximale wilt vervoeren en standaardopties gewoon niet jouw stijl zijn, dan is de Volkswagen Crafter Bakwagen jouw ultieme keuze. Deze wagen is met aandacht ontworpen door echte vakmensen, speciaal voor vakmensen zoals jij. De Volkswagen Crafter Bakwagen bestaat uit een slim samengevoegde cabine en bak op één chassis. Dit maakt de bakwagen een veelzijdige lichte vrachtwagen, perfect voor zowel verhuizingen als het vervoeren van grote ladingen. Met de wendbaarheid van een bestelwagen en de ruimte van een vrachtwagen, biedt de Volkswagen Crafter Bakwagen de ultieme oplossing voor al jouw zakelijke transportuitdagingen.

Ontdek de mogelijkheden!
Open laadbak
Makkelijk laden en lossen

Open chassis

Dankzij de open laadbak wordt het in- en uitladen van voorwerpen aanzienlijk vereenvoudigd. De zijwanden kunnen namelijk worden geopend, waardoor de open laadbak vanuit elke hoek moeiteloos toegankelijk is. Dit biedt aanzienlijke voordelen bij het vervoeren van grote objecten en versnelt het laden en lossen aanzienlijk. Met een open laadbak wordt de beschikbare ruimte niet beperkt door de hoogte van de bedrijfswagen, maar door de maximale toegestane voertuighoogte van 4 meter.

Ontdek de mogelijkheden!
Kipper 1280 x 720
Laadbak kiepen

Met een kipper

Bij de ontwikkeling van de Kipper hebben we nauw samengewerkt met klanten, waarbij we hun wensen en feedback als leidraad hebben genomen. Deze branchespecifieke aanpak heeft geleid tot een uitgebreid assortiment Kipper bedrijfswagens die perfect aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Als gebruiker behoud je te allen tijde volledig zicht op de lading en de ruimte achter het voertuig tijdens het kiepen, dankzij het langere krulsnoer. Bovendien bieden we nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische variant.

Ontdek de mogelijkheden!
Personenvervoer
Personenvervoer met een

rolstoelbus

Een rolstoelbus van ongeëvenaarde kwaliteit, zorgvuldig ontworpen voor het vervoer van ouderen en gehandicapten, en tevens geschikt voor luxueus personenvervoer. Deze rolstoelbus biedt alle voorzieningen om jou en jouw passagiers dagelijks te voorzien van het hoogste comfort. Speciaal ontworpen om mensen met beperkte mobiliteit te vervoeren, biedt de rolstoelbus de benodigde faciliteiten voor veilig en comfortabel transport van rolstoelgebruikers. Of het nu gaat om openbaar vervoer, ziekenhuisvervoer, schoolvervoer of privévervoer, we hebben in samenwerking met onze deskundige partners op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld om aan jouw diverse behoeften te voldoen.

Ontdek de mogelijkheden!
Oprijwagen
Doordacht voertuigtransport

Oprijwagen

Beeld je in dat je zowel kleine als grote voertuigen snel en veilig moet vervoeren. Daarom hebben we samen met Tijhof Autotransportsystemen de Volkswagen Crafter Oprijwagen gecreëerd. Met een laadvermogen tot 2800 kg, een handige elektrische lier, klapstukken op de oprijplanken en opbergruimte, biedt dit voertuig ultiem gemak. Ideaal voor het efficiënt vervoeren van auto's, zelfs in combinatie met een aanhanger.

Ontdek de mogelijkheden!
Krijg hoogwaardig advies!
Type voertuig
Merk