Personenvervoer 1920x1080

Personenvervoer

Rolstoelbus

Een rolstoelbus van ongeëvenaarde kwaliteit, zorgvuldig ontworpen voor het vervoer van ouderen en gehandicapten, en tevens geschikt voor luxueus personenvervoer. Deze rolstoelbus biedt alle voorzieningen om jou en jouw passagiers dagelijks te voorzien van het hoogste comfort. Speciaal ontworpen om mensen met beperkte mobiliteit te vervoeren, biedt de rolstoelbus de benodigde faciliteiten voor veilig en comfortabel transport van rolstoelgebruikers. Of het nu gaat om openbaar vervoer, ziekenhuisvervoer, schoolvervoer of privévervoer, we hebben in samenwerking met onze deskundige partners op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld om aan jouw diverse behoeften te voldoen.

Rolstoelbus 1

Wat zijn de voordelen van een rolstoelbus?

Rolstoelbussen bieden talloze voordelen, waaronder ruimte voor maximaal 8 passagiers en een uitgebreide keuze aan zitplaatsen en rolstoelconfiguraties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ze zijn toegankelijk voor alle passagiers, ongeacht hun fysieke beperking, en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, wat resulteert in een professionele uitstraling. Bovendien zijn de juiste veiligheidsvoorzieningen geïntegreerd, waardoor rolstoelgebruikers veilig kunnen reizen.

Rolstoelbus 2

Ontworpen met gevoel

De Volkswagen Bedrijfswagens Rolstoelbus is een product van de samenwerking met Tribus, een specialist in op maat gemaakt personenvervoer met veelzijdige opties. Ze optimaliseren de interieurindeling door de ruimte tussen de stoelen zo efficiënt mogelijk te benutten, met aandacht voor royale afmetingen.

Krijg hoogwaardig advies!
Type voertuig
Merk