Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter*

Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter*

Jij blijft als ondernemer vakwerk leveren. Ondanks uitdagende omstandigheden, zoals bijvoorbeeld zero emissie zones en de afschaffing van de bpm-vrijstelling. Dat verdient een flinke schouderklop, en een serieuze actie van Volkswagen Bedrijfswagens.

Rijd nu de Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter. Al vanaf € 31.250 met voordeel oplopend tot € 4.585. Uit voorraad leverbaar. Zo rijd je in een Crafter die bij jou past en wanneer jij ‘m nodig hebt. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor mekaar. Met de Crafter voorraad actie.

Ontdek nu jouw mogelijkheden

*Tijdelijk voordeel geldt op alle geselecteerde Crafter voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt. De vanafprijzen en de genoemde voordeelbedragen van de Crafter voor een vergelijkbare Transporter zijn gebaseerd op een vergelijking tussen de vanafprijzen van een Crafter L3H2 3,0t en die van een Transporter 6.1 L2H1 2,8t. Meeruitrusting is niet inbegrepen in de genoemde vanafprijzen. Informeer bij de dealer naar de actuele beschikbaarheid van deze voorraadmodellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief