Nieuwe Transporter vanaf 2024 met drie aandrijflijnen beschikbaar

Nieuwe Transporter vanaf 2024 met drie aandrijflijnen beschikbaar

De gloednieuwe Volkswagen Bedrijfswagens Transportermodellen staan op het punt om gelanceerd te worden. Het assortiment omvat bedrijfswagens in verschillende lengtes en hoogtes, en is beschikbaar als bestelwagen, dubbele cabine en kombi. Daarnaast is er een pick-upvariant met dubbele cabine. Deze diverse carrosserievarianten kunnen worden gekoppeld aan hypermoderne turbodieselmotoren (TDI), plug-in hybride aandrijving (eHybrid) en volledig elektrische aandrijving (e-Transporter). Zo is er altijd een perfecte Transporter voor jouw job!

Blijf als eerste op de hoogte van de nieuwe Transporter!
The new transporter

Volkswagen Bedrijfswagens is volop bezig met het klaarstomen van hun assortiment voor de toekomst. De T1 Transporter, die in 1949 alles in gang zette met één model voor iedereen, groeide uit tot een wereldwijd succes als Transporter, Samba Bus en camper. Door de jaren heen volgden zes generaties, allemaal gebaseerd op datzelfde betrouwbare platform.

Nu staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk: elektrische mobiliteit heeft zijn intrede gedaan en heeft een ware transformatie teweeggebracht in het Volkswagen Bedrijfswagens-assortiment. Van één bedrijfswagenplatform zijn we overgestapt naar drie diverse modellen: de Transporter, de Multivan en de ID. Buzz. De gloednieuwe Multivan maakte zijn debuut in 2021, een bedrijfswagen die perfect is ontworpen voor de balans tussen werk en vrije tijd. Voor het eerst is hij beschikbaar met een plug-in hybride aandrijflijn. In 2022 werden de elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo (met een laadvermogen van 638 kg) geïntroduceerd, waarmee het nostalgische icoon een futuristische make-over kreeg.

En nu is het spannende aftellen begonnen naar de nieuwe Transporter: een bedrijfswagen die vooroploopt met geavanceerde aandrijf- en hulpsystemen en een laadvermogen van meer dan een ton.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief