Ib000596pic BEW

Volkswagen Bedrijfswagens

DVHJ logo overzicht website

De betrouwbare bedrijfswagens van Volkswagen

Den Engelsen Bedrijfswagen is uw lokale Volkswagen Bedrijfswagens-specialist in Zuidoost-Nederland. Bij ons vindt u alle diensten en oplossingen rondom een Volkswagen bedrijfswagen. Als dealer en specialist van Volkswagen Bedrijfswagens adviseren wij u vanaf de aanschaf van een nieuw of gebruikt exemplaar, tot het onderhoud en het gebruik ervan. Niet voor niks is Den Engelsen 3 keer Volkswagen Bedrijfswagen Dealer van het Jaar geworden en 2 keer Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het Jaar geworden.

DVHJ 1280x720

De beste Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland!

Wauw! Voor de derde keer zijn we bekroond met de prestigieuze titel "Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar" door Pon's Automobielhandel. Deze titel is het resultaat van ongekende prestaties op alle fronten die voor onze zakelijke klanten van essentieel belang zijn; zo hebben we wederom topscores behaald op het gebied van service, klanttevredenheid, verkoopprestaties, kennis, expertise en klantgerichtheid van het personeel.

Bekijk deze prijs!
Volkswagen 2 1280 x 720

Voor iedere vakman de ideale bus

U zoekt een bedrijfswagen die bij u past en die doet wat u ervan vraagt. Bij Den Engelsen Bedrijfswagens weten we dat een bedrijfswagen méér moet kunnen dan van de ene plek naar de andere rijden. De bedrijfswagens van Volkswagen zijn ontworpen om optimaal aan te sluiten bij uw wensen en te voldoen aan de verschillende situaties waarvoor ze worden ingezet. Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag om de juiste bus te vinden en naar wens samen te stellen. Ook als het een gebruikte bus is zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Als Volkswagen-specialist zijn wij uw lokale partner voor het vinden van de Volkswagen bedrijfswagen waarop u elke dag kunt bouwen.

Bekijk ons maatwerk

Volkswagen Modellen

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

U wilt er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt voor uw bedrijf. De aanschaf van een nieuwe of gebruikte Volkswagen bedrijfswagen is namelijk een belangrijke beslissing. Daarom biedt Den Engelsen u als Volkswagen-specialist gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Samen met één van onze accountmanagers beoordelen we uw behoefte en helpen we u een zorgvuldige afweging te maken.

Plan een adviesgesprek in
Volkswagen 1 1280 x 720

Uw lokale Volkswagen-specialist

Bent u op zoek naar een vertrouwde partner voor reparatie en onderhoud van uw Volkswagen bedrijfswagen? Bij Den Engelsen vindt u in ons Volkswagen-servicepunt wat u zoekt. Met een breed scala aan diensten voor reparatie en onderhoud van alle Volkswagen bedrijfswagens bent u er zeker van dat we de kennis en ervaring hebben die nodig zijn om elke klus, groot of klein, aan te kunnen. Samen met onze ervaren technici streven we naar uitstekende klantenservice, superieure kwaliteit en transparantie voor al onze klanten. Naast het volwaardige Volkswagen Bedrijfswagens dealerschap in Eindhoven zijn wij op onze vestiging in Nijmegen, Stein en Venlo ook officieel Volkswagens Bedrijfswgens Service partner.

Maak een werkplaatsafspraak
EEN ODE AAN 75 JAAR LIEFDE VOOR VOLKSWAGEN BEDRIJFSWAGENS MET DE ELEKTRISCHE VOLKSWAGEN ID.BUZZ CARGO

75 jaar geleden schetste een Nederlander de allereerste Volkswagen bus. En vanaf dag één hebben jullie 'm omarmd en eigen gemaakt. Jullie fantasie maakte iedere bus uniek. De bus werd vaak veranderd, maar compleet opnieuw uitgevonden is 'ie eigenlijk nooit. Tot nu. We zijn benieuwd wat jullie de komende 75 jaar gaan doen met de ID. Buzz cargo.

Ontdek de ID.Buzz Cargo hier

Blijf op de hoogte

Duurzaam rijden met Volkswagen

Ook als u duurzamer wilt rijden is een bedrijfswagen van Volkswagen de juiste keuze. Het merk levert motoren die zowel krachtig zijn als schoon en die voldoen aan de strengste milieu-eisen. Zo kunt u bij Volkswagen-specialist Den Engelsen kiezen voor een elektrische bedrijfswagen of een bedrijfswagen met schone brandstofmotor. Hoe dan ook kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid: twee waarden die zowel Volkswagen als Den Engelsen Bedrijfswagens nastreven. Met hart voor uw zaak en voor het milieu.

Vragen? Neem contact op

Wij helpen u verder!

Volkswagen Bedrijfswagens

Benieuwd met welke bedrijfswagens Volkswagen uw werk sneller, makkelijker en goedkoper kunnen maken?

Alle Volkswagen Bedrijfswagen modellen
Adviesgesprek inplannen

We bieden graag gratis en vrijblijvend advies aan, zodat we u een gerichte mobiliteitsoplossing kan aanbieden!

Plan een adviesgesprek in
Dealer van het Jaar Header