Koelwagen 1920 x 1080
Perfect op maat

En daarom jouw bedrijfswagen!

Uniek in zijn klasse

Omdat jouw bedrijf uniek is en je dagelijkse werkzaamheden vragen om oplossingen op maat, streven we naar het leveren van hoogwaardige resultaten. Wij bieden op maat gemaakte carrosseriebouw, zodat je binnenkort in je ideale bedrijfsbus rijdt. Onze gecertificeerde ombouwpartners verzorgen bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw voor iedere branche en elk bedrijf, variërend van modellen zoals de Caddy en Transporter 6.1 tot de Crafter en e-Crafter, met opties zoals open laadbakken en zonne-energiegekoelde koelwagens.

Zo word jouw bus geschikt voor jouw klus!
ID Buzz Cargo Gesloten laadbak 1280x720
Ontdek maatwerk voor de Volkswagen ID.Buzz

Omdat je bedrijf uniek is. Omdat jouw dagelijkse werkzaamheden vragen om specifieke, maar ook duurzame en toekomstgerichte oplossingen. En... omdat je gewoon kwaliteit wilt leveren. Daarom bieden wij nu óók voor de ID. Buzz Cargo carrosseriebouw op maat, zodat jij binnenkort in je ideale elektrische bedrijfswagen rijdt en daarmee verzekerd bent van toegang tot binnensteden in de toekomst

Bekijk de mogelijkheden
Kipper 3 1280 x 720
Speciaal voor jou gemaakt! Door middel van carrosseriebouw

Je zoekt eigenlijk maar één essentiële factor: een bedrijfsvoertuig dat naadloos aansluit op je dagelijkse taken. Ongeacht je vakgebied, de vakkundigheid van onze carrosseriebouwers zorgt ervoor dat je binnenkort kunt rekenen op een betrouwbaar voertuig. Of je nu denkt aan de Caddy, Transporter 6.1, Crafter of e-Crafter, ontdek hier de verschillende mogelijkheden, zoals de bakwagen, open laadbak, kipper, rolstoelbus en koelwagen, die perfect bij jouw behoeften passen.

Ontdek de mogelijkheden
Bedrijfswageninrichting 1 1280 X 720
Zodat jij alles kan opbergen waar jij wilt! Bedrijfswageninrichting

Elke ondernemer zet zijn bedrijfswagen op zijn eigen manier in. Maatwerk bedrijfswageninrichting van Den Engelsen Bedrijfswagens voorziet in alle wensen, zodat uw bedrijfswagen aansluit bij uw bedrijf en bij uw werkzaamheden. Bij Den Engelsen begrijpen we dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is. Geen enkele bedrijfswagen die onze werkplaats verlaat is ‘standaard’. In samenwerking met Volkswagen Bedrijfswagens krijgen wij het voor elkaar om voor iedere branche een passend voertuig te maken.

Ontdek onze bedrijfswageninrichting!
Accessoires
Jouw kantoor? Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires

Dankzij ons uitgebreide assortiment Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, kun je jouw bedrijfsvoertuig volledig personaliseren volgens jouw specifieke werkbehoeften. Je begrijpt immers dat je bedrijfsvoertuig vaak fungeert als een mobiel kantoor, een opslagruimte, of zelfs een plek om even te ontspannen. Wat het nog beter maakt, is dat het merendeel van onze accessoires speciaal is ontworpen voor onze bedrijfswagens, waardoor je bijna altijd kunt rekenen op een volledige garantie van twee jaar.

Bekijk alle Volkswagen Bedrijfswagens accessoires
Krijg advies op maat!
Type voertuig
Merk