27 MAN TGE BESTELWAGENS VOOR MEDIREVA REVALIDATIE

27 MAN TGE BESTELWAGENS VOOR MEDIREVA REVALIDATIE
  • Twintig gesloten bestelwagens
  • Zeven 3,5 tons bakwagens
  • Volledig ingericht

MediReva Revalidatie in Maastricht vervangt het complete wagenpark aan bestelwagens met een order voor 27 MAN TGE bestelwagens. De voertuigen worden ingezet in heel Zuid-Nederland voor de levering en technische ondersteuning van medische hulpmiddelen zoals rolstoelen en speciale bedden.

De keuze viel op de MAN TGE nadat er eind 2022 demodagen waren georganiseerd waarbij de technisch adviseurs konden proefrijden met verschillende merken. Daarbij viel de MAN TGE bijzonder in de smaak. “Met name de stoelen en het comfort van de TGE werd hoog gewaardeerd door onze mensen”, aldus Bram de Wilde, Operationeel Manager van MediReva Revalidatie.


Mantgemedireva10

Bijzonder compleet uitgerust

De MAN TGE bestelwagens zijn uitgerust met grote schermen met navigatie, parkeersensoren en achteruitrijcamera’s. Verder zijn de voertuigen volledig ingericht door CargoFlex met onder meer uitvouwbare oprij-rampen. Eerst werden ze door ons voorzien van betonplex interieurs als stevige basis. MediReva Revalidatie koos voor de 140 pk uitvoering met een manuele transmissie. De voertuigen worden voor vijf jaar in volledige operational lease genomen via mobiliteitsadviseur WE-Mobility, na een uitvoerige analyse van de voor- en nadelen hiervan ten opzichte van koop en eigen beheer voor MediReva Revalidatie.

In totaal 57 nieuwe bestelwagens

Naast de 27 MAN TGE bestelwagens levert onze vestiging in Stein tevens dertig VW Caddy Maxi bestelwagens. Daarmee wordt het complete wagenpark van 57 bestelwagens in één keer vernieuwd. Bram de Wilde: “Daardoor hebben we alles nu via één dealer geregeld, wat een groot voordeel is. De toekomst zal leren wat de verdere stappen zijn op het gebied van duurzaamheid, de uitdagingen van de Zero Emissie Zones en de CO2-rapportages. Maar voor de komende vijf jaar zijn wij nu verzekerd van de beste, en op dit moment voor ons werkbare oplossing met deze moderne bestelwagens.”

Mantgemedireva5
Mantgemedireva8
Mantgemedireva1
Meld je aan voor onze nieuwsbrief