Financial Lease 1920 X 1080

Operational Lease afsluiten

Operational lease voor bedrijfswagens

U heeft een mooie bedrijfswagen gevonden op de website van Den Engelsen, maar wilt liever niet uw bedrijfskapitaal aanspreken voor de aanschaf? Dan is het goed om te weten dat wij u ook financial lease voor bedrijfswagens kunnen aanbieden. Wij leggen hieronder kort uit wat financial lease inhoudt en hoe u hier als ondernemer het meeste profijt van heeft.

Wat is Volkswagen Bedrijfswagens Operational Lease?

Operational lease kun je het beste zien als een soort lange termijn huurovereenkomst die je aangaat met de leasemaatschappij. Er zijn verschillende looptijden mogelijk, maar de meeste ondernemers kiezen voor 24 tot 60 maanden. De bedrijfswagen blijft gedurende looptijd eigendom van de leasemaatschappij en wordt ook op naam van de leasemaatschappij geregistreerd. Na het verstrijken van de looptijd kunt u de bedrijfsauto gemakkelijk inleveren en een nieuwe overeenkomst afsluiten.

Operational Lease 1 1280 x 720
Financial Lease 1 1280 x 720

Volkswagen Operational Lease voor ondernemers

Volkswagen Leasing biedt klanten een allesomvattende full operational leasingservice waarbij comfort en mobiliteit centraal staan. Met deze service biedt Volkswagen Leasing klanten een betrouwbare en kosteneffectieve manier om hun voertuigen te beheren. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan voertuigen – variërend van auto's tot bestelwagens – en krijgen diensten op maat die aan hun specifieke behoeften voldoen. De volledige operationele leasediensten van Volkswagen Leasing bieden klanten een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot innovatieve nieuwe technologieën, zoals rijhulpsystemen, connected car-services en oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Adviesgesprek maken
Financial Lease 2 1280 x 720

Operational lease: Voordeel voor u als ondernemer

Volledig operationele leasing biedt ondernemers en wagenparkbeheerders tal van voordelen die verder gaan dan de standaard autoleaseovereenkomst. Door een volledig scala aan diensten aan te bieden, kan het helpen de bedrijfskosten te verlagen en de bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Bij volledige operationele leasing zijn bedrijven niet verantwoordelijk voor reparatie- en onderhoudskosten, banden, verzekeringen (all risk), afschrijvingen, rente of voorheffing. In plaats daarvan zijn deze uitgaven inbegrepen in de maandelijkse betalingen, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken.

Financial Lease 3 1280 x 720

Extra opties Full Operational Lease

Introductie van het ultieme autoverzorgingspakket. Met onze opties voor een laag eigen risico, vervangend voertuig en tankkaart kunt u er zeker van zijn dat uw voertuigbehoeften in een oogwenk worden geregeld. We begrijpen hoe stressvol het kan zijn om onverwachte kosten als gevolg van een ongeval of pech te beheersen - daarom bieden we een korting op het eigen risico voor degenen die daarvoor in aanmerking komen.

Vraag direct advies!

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar operational lease voor uw bedrijfswagen. Natuurlijk staan onze accountmanagers klaar om u een voorstel op maat te adviseren. Ook kunt u met al uw vragen over operational lease bij ze terecht.

Plan nu uw adviesgesprek