Operational Lease 1920 x 1080

Operational Lease afsluiten

Operational lease voor bedrijfswagens

Als u voor een vast maandbedrag in een nieuwe bedrijfswagen wilt rijden en geen omkijken wilt hebben naar onderhoud of andere lasten, dan is operational lease van Den Engelsen Bedrijfswagens een uitstekende keuze. Met operational lease rijdt u voor een vooraf bepaalde looptijd in een bedrijfswagen rond en betaalt u één bedrag voor het gebruiken en onderhouden ervan. U hoeft alleen nog zelf te tanken. De bedrijfswagen levert u na het leasecontract gewoon bij ons in. Daarna zoekt u een nieuwe bedrijfswagen uit en rijdt u op dezelfde manier weer zorgeloos verder.

Operational Lease 1 1280 x 720

Wat is operational lease?

Operational lease kunt u het beste zien als een soort langetermijns huurovereenkomst voor uw bedrijfswagen. Na het uitzoeken van de door u gewenste bedrijfswagen kiest u een looptijd en een jaarkilometrage. Den Engelsen helpt u zoeken naar de beste deal en dient uw contract in bij de leasemaatschappij. Er zijn verschillende looptijden mogelijk, maar de meeste ondernemers kiezen voor 24 tot 60 maanden. De bedrijfswagen blijft gedurende looptijd eigendom van de leasemaatschappij en wordt ook op naam van de leasemaatschappij geregistreerd. Na het verstrijken van de looptijd kunt u de bedrijfsauto gemakkelijk inleveren en een nieuwe overeenkomst afsluiten.

Enkele voordelen van operational lease via Den Engelsen Bedrijfswagens:

  • U betaalt een vast maandbedrag
  • Wegenbelasting, onderhoud en verzekering zijn inbegrepen
  • De auto staat niet op uw balans

Bij volledige operationele leasing zijn bedrijven niet verantwoordelijk voor reparatie- en onderhoudskosten, banden, verzekeringen (all risk), afschrijvingen, rente of voorheffing. In plaats daarvan zijn deze uitgaven inbegrepen in het maandbedrag, zodat u zorgeloos achter het stuur zit.

Operational lease van Volkswagen Bedrijfswagens

Bij Den Engelsen werken wij met de operational leaseservices van Volkswagen Leasing. Daarmee profiteert u van een allesomvattende full operational lease waarbij uw comfort en mobiliteit centraal staan. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan bedrijfsvoertuigen en krijgen diensten op maat die aan hun specifieke behoeften voldoen. Daarnaast heeft u als klant van Volkswagen Leasing eenvoudig toegang te krijgen tot innovatieve nieuwe technologieën, zoals rijhulpsystemen, connected car-services en oplaadoplossingen voor elektrische bedrijfswagens. 

Ook onderhoudspakketten zijn opgenomen in deze dienst. De technici van Den Engelsen Bedrijfswagens zorgen dat uw bedrijfsvoertuig regelmatig wordt onderhouden in overeenstemming met de normen van de fabrikant. Bovendien maken de flexibele voorwaarden van het voor bedrijven ook gemakkelijker om abonnementen te kiezen die het beste bij hun budget en vereisten passen.

Adviesgesprek maken
Operational Lease 2 1280 x 720

Operational lease voor grotere bedrijven

Voor bedrijven die grotere wagenparken beheren, is operational lease dé mogelijkheid om alle voertuiggerelateerde kosten uit te besteden. Zo is het niet meer nodig is om meerdere facturen van afzonderlijke bedrijven bij te houden. Full operational leasing verlaagt ook de initiële kapitaalkosten, aangezien het niet nodig is om direct een nieuwe auto te kopen. In plaats daarvan kunnen bedrijven hun betalingen over meerdere maanden spreiden, wat helpt bij budgettering en cashflowbeheer.

Operational Lease 3 1280 x 720

Aanvullende opties Full Operational Lease

Met onze aanvullende diensten voor een lager eigen risico, een vervangend voertuig en een tankkaart kunt u operational lease bij Den Engelsen volledig afstemmen op uw eigen behoeften. Ook bieden we een korting op het eigen risico voor degenen die daarvoor in aanmerking komen.

Vraag direct advies!

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar operational lease voor uw bedrijfswagen. Natuurlijk staan onze accountmanagers klaar om u een voorstel op maat te adviseren. Ook kunt u met al uw vragen over operational lease bij ze terecht.

Plan nu uw adviesgesprek