MAN 1920 X 1080

MAN

Voor elke klus een MAN truck of bus

U bent op zoek naar een betrouwbare vrachtwagen of bedrijfsbus? Den Engelsen Bedrijfswagens is officieel MAN-dealer en onderhoudspartner van MAN Truck & Bus. Het merk biedt verschillende oplossingen voor langeafstands- en distributieverkeer en is de onverslagen marktleider in trucks voor bouw- en tractieverkeer. Daarnaast komt MAN al sinds 2012 in de betrouwbaarheidstests van de TÜV naar voren als het meest betrouwbare truckmerk. Een kwaliteit die uitstekend past bij wat onze klanten nodig hebben. Bij Den Engelsen Bedrijfswagens kunt u terecht voor de aanschaf, reparatie en onderhoud van elke MAN-vrachtwagen en -bedrijfswagen.

MAN Modellen

Heeft u advies nodig? Dat kan uiteraard!

U wilt er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt voor uw bedrijf. De aanschaf van een nieuw bedrijfsvoertuig is namelijk een belangrijke beslissing. Daarom biedt Den Engelsen u als MAN-dealer gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Samen met één van onze vertegenwoordigers ontdekken we uw behoeftes en helpen we u een zorgvuldige afweging te maken.

Plan een adviesgesprek in
MAN 1 1280 X 720

Reparatie en onderhoud van uw MAN wagen

Bent u op zoek naar een vertrouwde partner voor reparatie en onderhoud van uw MAN-bedrijfsvoertuig? Bij Den Engelsen vindt u in ons MAN-servicepunt wat u zoekt. Met een breed scala aan diensten voor reparatie en onderhoud van alle MAN-voertuigen bent u er zeker van dat we de kennis en ervaring hebben die nodig zijn om elke klus, groot of klein, aan te kunnen. Samen met onze ervaren technici streven we naar uitstekende klantenservice, superieure kwaliteit en transparantie voor al onze klanten. Alles tegen de eerlijkste prijs.

Maak een werkplaatsafspraak
MAN 2 1280 X 720

Meest betrouwbare truckmerk

Dat MAN erin slaagt zijn merkwaarden succesvol te verwerken in zijn producten blijkt wel uit de betrouwbaarheidstests van de TÜV. Vanaf 2012 komt MAN in de rapporten van deze Duitse test- en keuringsinstantie naar voren als het meest betrouwbare truckmerk met het minste aantal storingen. Den Engelsen begrijpt dat elke minuut dat een truck in de werkplaats staat, er één minder is dat hij voor uw bedrijf inzetbaar is. Door voor ons als MAN-dealer of onderhoudspartner te kiezen, kunt u altijd rekenen op een maximale uptime van uw trucks.

MAN Services

MAN Services voor uw voertuig

MAN biedt een uitgebreid assortiment aan services en digitale oplossingen voor uw wagenpark: Mobiliteitsoplossingen, reparatie- en onderhoudsdiensten met professionele onderdelenvoorziening, garantie-uitbreidingen, digitale telematica- en wagenparkbeheerdiensten, evenals financieringsmogelijkheden die zorgen voor een efficiënte en naadloze werking van uw vrachtwagen-, bus- of bestelwagenvloot.

Bekijk alle services van MAN

Blijf op de hoogte

Het kopen van een bedrijfswagen

Een van de onderdelen waar MAN de afgelopen jaren stappen in is gemaakt is het interieur. De toewijding die erin gestoken wordt om interieurs van de hoogste kwaliteit te bouwen, zorgt dat de merknaam steeds vaker staat voor een unieke beleving met een echte chauffeurscabine. De ruime en ergonomisch ontworpen cabines bieden voor elke rit maximaal comfort en efficiëntie. Voor chauffeurs en voor passagiers. Ervaar het bij MAN-dealer Den Engelsen.

Advies nodig? Neem contact op!

Wij helpen u verder!

MAN Voorraad

Hieronder kunt u naar onze voorraadpagina gaan, waarbij u onze nieuwe voorraad inziet.

Bekijk de MAN Voorraad
Adviesgesprek inplannen

We bieden graag gratis en vrijblijvend advies aan, zodat we u een gerichte mobiliteitsoplossing kan aanbieden!

Plan een adviesgesprek in