MAN TGS 1920 X 1080
De alleskunner van MAN

MAN TGS

German Design Award 2021

De MAN TGS is de perfecte robuuste truck voor wie zekerheid op verschillende terreinen biedt. Met een prijs in de German Design Award van 2021 was het dan ook geen verassing dat deze een gouden beloning verdiende.

MAN TGS 1 1280 X 720

Kwaliteit op ieder terrein

Voor zwaarder werk is er de MAN TGS. Modderige bospaden en steile grindwegen vormen net zoals langdurige inzet op autosnelwegen geen enkel probleem voor de sterke alleskunner. Dankzij de gemakkelijke bediening hebt u alle belangrijke schakelaars en functies binnen handbereik. De MAN TGS zet zich met dezelfde volle kracht in voor uw bedrijfssucces als uzelf. Voeg daar nog een ergonomische en comfortabele cabine aan toe en u hebt een voertuig dat alle anderen in zijn klasse overtreft.

Vraag een offerte aan!

De rijke standaarduitrusting van de MAN TGS

De MAN TGS biedt tal van innovatieve veiligheidssystemen om chauffeurs te beschermen op bouwplaatsen en op weg ernaartoe. De systemen zijn ontworpen om bestuurders te helpen beschermen tegen mogelijke gevaren in het verkeer en ervoor te zorgen dat hun ongelukken worden vermeden op plekken waar veel anderen aan het werk zijn.

Standaard is de MAN TGS voorzien van:

 • Hydrostatische voorwielaandrijving
 • Geautomatiseerde versnellingsbak
 • GPS-Gestuurde Cruise control
 • Adaptive Cruise Control
 • MAN Filehulp
 • Lange-afstandverkeersassistent
MAN TGS 2 1280 X 720
GX Totale13 webp
 • Optimale ergonomie door middel van een opstap

  Het ergonomische instap-design van de MAN TGS zorgt voor een aangenaam begin van de dag. Omdat de ingang in het midden van het deurbereik is geplaatst, kan de chauffeur rechtop het voertuig instappen. Dat voorkomt rugpijn op de lange duur en maakt dat u zonder vermoeidheid de dag weer afsluit.

 • Het baanbrekende MAN SmartSelect-systeem

  Ook is de MAN TGS uitgerust met het SmartSelect-systeem. Dit systeem biedt gemakkelijk toegang tot informatie of beelden. Door het systeem in samenwerking met chauffeurs te ontwerpen is het gebruik ervan kinderspel, zelfs in de veeleisende rijsituaties op bouwplaatsen.

Specificaties van uw nieuwe TGS

Met zijn uiterlijk al indrukwekkend, met zijn kwaliteiten de sterkste!

Altijd vooruit Non-stop inzetbaar
Optimale bediening Paneel voor opbouwfuncties
Cabine Overzichtelijke truck
Innovatief Met de nieuwste technologie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw TGS?

MAN-specialist Den Engelsen Bedrijfswagens helpt u graag op weg. Samen ontdekken we in een adviesgesprek welke opties het beste bij uw gebruik passen. Of u nu op zoek bent naar een motorupgrade, een verbeterd interieurontwerp of een verbeterde uitstraling van het exterieur, in ons brede portfolio van producten en diensten vindt u alles wat u nodig hebt om van de MAN TGS úw MAN TGS te maken.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte..

MAN TGS Kopen?

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een langeafstandsvrachtwagen die betrouwbare prestaties en comfort biedt? De MAN TGS is de perfecte keuze voor elke chauffeur die het maximale uit zijn transport wil halen.

Vraag een offerte aan
Adviesgesprek inplannen

Als u overweegt een nieuwe truck aan te schaffen, kan het overweldigend zijn om erachter te komen welke het beste bij u past. Daarom hebben we dit consult ontworpen met uw bedrijf in gedachten; om er zeker van te zijn dat de MAN TGS de juiste keuze is voor uw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Offerte MAN TGS

Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor de MAN TGS

Ik wil


Contact gegevens